Ga naar inhoud

Mandy93

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mandy93

  1. Hoi, 

     

    Ik heb een Nederlandse hangoor dwerg. Ozzy. Hij is nu bijna 6 jaar. Toen hij 1,5 jaar was begonnen de haartjes rondom zijn ogen langzaam weg te gaan. En later ook de haren op zijn kin. Gelukkig lijkt Ozzy er zelf helemaal geen last van te hebben.  Ik ben al bij een heleboel dierenartsen geweest. Maar niemand lijkt te weten wat het precies is. Hij heeft er ook al van alles voor gekregen maar zonder resultaat. De meeste dierenartsen geven aan zoiets nog nooit gezien te hebben. Ook heeft hij heel slechte kwaliteit van nagels. Ze zijn heel zacht en slijten niet af. Misschien dat dit er ook iets mee te maken heeft. 

     

    Dus nu is mijn vraag is er hier misschien iemand met een konijn dat dit ook heeft en wel weet wat de oorzaak is? 

    Screenshot_20210407_214515.jpg

    Screenshot_20210407_214530.jpg

  2. Ik ben naar een andere dierenarts geweest. Die gespecialiseerd is in konijnen. Zij zag dat ze op haar derde ooglid 3 gezwellen had zitten. Donderdag gaat mijn konijn onder narcose en worden de traanbuisjes doorgespoeld en gaat de dierenarts goed kijken naar de gezwellen. Voor nu heeft ze wel al pijnstilling gekregen, want de dierenarts gaf aan dat het toch wel erg pijn moet doen. 

    • Verdrietig 1
  3. Op 22-5-2020 at 09:54 zei Mira11:

    Vind het eigenlijk wel vreemd dat de konijnenopvang dit zelf niet heeft aangepakt voordat je haar geadopteerd hebt. 

    Toen ik haar kreeg was het oogje nog niet zo erg. Het is daarna alleen maar erger geworden. 

    Morgen ga ik met haar naar een andere dierenarts die gespecialiseerd is in konijnen

  4. Hoi, 

     

    Ik heb een konijntje uit een konijnen opvang. Toen ik haar kreeg, begin januari, had ze haar linkeroog wat ontstoken. Dit leek maar niet over te gaan. Dus hiermee naar de dierenarts geweest. Daar heeft ze verschillende zalfjes gehad. Maar niks lijkt te werken. Nu heeft ze ook korstjes rond haar neus. De dierenarts denkt aan konijnen syfilis. Dat is schijnbaar lastog om te testen omdat dit maar in heel weinig labratorias wordt gedaan. Maar ze wordt nu wel voor konijnen syfilis behandeld. Ze heeft net haar 3 spuitje gehad. Maar het lijkt nog niet te verbeteren. Haar gebit is in orde. 

    Heeft er hier iemand ervaring mee? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .