Spring naar bijdragen

NicoleK

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over NicoleK

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja ga ik doen! Dank je wel voor al je tips. Morgen bel ik direct de dierenarts om langs te gaan. Ik ben benieuwd.
 2. Ik heb ze nu apart zitten. Ik was in de veronderstelling 2 voedsters te hebben die tot vandaag heel gezellig samen waren. Dus nooit ook maar 1 keer gedacht dat dit kon gebeuren. Als ik ze nu apart zet en het mannetje laat steriliseren, kan ik ze daarna weer bij elkaar zetten?
 3. Ik denk inderdaad dat ik een mannetje heb ipv een vrouwtje 😅 Over een week of 6 zullen we het weten!
 4. Ik heb ze gekocht in een dierenwinkel waar een dierenarts ze gevaccineerd heeft en gecheckt heeft of het vrouwtjes zijn... en ze zeiden van wel 😅 Wat is het beste plan B als ik ze echt beiden wil houden? Ik wacht het eerst nog even af. Ze kunnen nu nog heel goed samen zijn!
 5. Is het een idee om een dubbel hok te kopen met gescheiden ren? Dan zijn ze wel samen maar niet fysiek? Of is dat geen oplossing voor bepaald gedrag?
 6. Dank je wel! En ergens maakt je reactie me een beetje boos op de dierenwinkel! Die meiden zeiden dat 2 dametjes juist een goede oplossing was... Ik kijk het nog even aan... voor nu is het enkel dit gedrag. Fingers crossed dat het hier bij blijft. Is het anders een optie om een 2e hok aan te schaffen? Omdat konijnen groepsdieren zijn weet ik niet of dat wel een optie is.
 7. Ok! Dank je wel. Kan ik iets doen om het vechten te voorkomen? Mijn kindjes hebben allebei 1 konijntje gekregen, dus uit elkaar halen is eigenlijk geen optie.
 8. NicoleK

  Voedster rijdt op voedster

  Hallo, sinds deze zomer hebben wij 2 voedsters. Eén van de dames wordt de laatste dagen een beetje agressief. Ze wil de ren losbreken en net zag ik haar voor het eerst op het andere dametje rijden. Ze is ook altijd bangig geweest. Ik heb helemaal geen verstand van konijnen, maar wat moet ik hier mee? Is dit normaal? Ze zitten sinds dat ze geboren zijn samen en vooralsnog waren ze super lief voor elkaar. Ze zijn nu 4 maanden oud. Kan iemand mij advies geven? Groet, Nicole
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .