Ga naar inhoud

bunny bunny

Members
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bunny bunny

  1. 53 minuten geleden zei Evee:

    Kun je er (via youtube) een filmpje van plaatsen? Ik heb aan de hand van jouw verhaal niet direct een idee wat het kan zijn. Ademt ze er zwaar bij? Kunnen het luchtwegproblemen / benauwdheid zijn?  

    Hoe doe ik dit precies via youtube? Dankjewel voor je reactie! Ik denk niet direct dat ze benauwd is , maar ze ademt luid maar niet precies snel.

  2. Ik heb hier geen ervaring mee, maar misschien wel wat tips.

     

    1) Je voedster laten steriliseren, dit is een optie maar hiervoor kan je natuurlijk zelf kiezen. Meestal ligt agressiviteit bij konijnen aan hormonaal gedrag. 

     

    2) Probeer eens een omheining te zetten tussen je 2 konijnen laat ze de tijd nemen om aan de nieuwe omgeving en terug aan elkaar te wennen zonder dat ze constant bij elkaar zitten.

     

    3) Probeer eens veel aandacht te schenken aan je voedster zonder de ram erbij probeer er mee te spelen, of gewoon een aaitje kan al veel doen.

     

    Dat is denk ik het enigste wat ik kan zeggen, veel succes nog en hopelijk kan ik je wat helpen met men tips!

  3. Misschien kan je een andere dierenarts bellen als je het gevoel hebt dat het ernstig is , ook kan die gewoon zijn omdat ze zich gewoon harstikke op haar gemak voelt bij jou. Voel eens over de rug als je de ruggen graat veel voelt uitsteken is ze te mager en is ze misschien daarom futloos.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .