Spring naar bijdragen

Caatje1988.

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Caatje1988.

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Links is marley en rechts is nijntje
 2. Helaas is afgelopen vrijdag op zaterdag nacht onze geliefde marley overleden op 9 jarige leeftijd. Rust zacht lief mannetje. Marley is 9 jaar geleden in ons leven gekomen als maatje voor Nijntje. Als klein hummeltje van 8 weken hield hij al onwijs van knuffelen. Helaas bleek meneer al op leeftijd van 6 maanden zwakke darmen en slechte kiezen te hebben. Hierdoor is hij altijd een beetje mijn knuffeltje geweest. Al ontelbare nachten/middagen met hem op schoot gezeten in een dekentje gewikkeld medicijenen en dwangvoer toedienen als hij weer eens een verstopping of gasaanval had. Gelukkig heeft hij de laatste 3 jaar, gezond door kunnen brengen met maar 1 gasaanval een jaar geleden. Rust zacht lieverd, je hebt nu zeker weten geen pijn meer , en ik beloof dat ik zorg dat je vriendin nog een mooie oude dag mag hebben. Helaas snap ik nog niet hoe ik een foto toe kan voegen.
 3. Altijd alle beestjes netjes in de tuin begraven... Bij mijn ouderlijk huis in de tuin (inderdaad allemaal diep genoeg) 3 konijnen toen ik heel klein was hadden we die. 7 gerbils 1 kat En nog 2 konijnen. Nu in mijn eigen tuin sinds kort 1 konijn šŸ˜¢
 4. Euhm, van alles eigenlijk haha... Muts, vreetzak, knuffeltje, hupsel
 5. Zie reactie hierboven, ik zoek wel een nieuw maatje.
 6. Hoi, bedankt voor je condolatie. Ja het was even een zware rotdag van de week. Maar hij heeft een onwijs mooie leeftijd mogen bereiken ondanks dat het vanaf het begin af aan een kwakkel beestje was. Met zijn kiezen en darmen om de zoveel tijd. Ik had vanwege marley een vrijbrief bij de dierenarts om alle medicijnen zo op te komen halen pijnstillers, bevordering voor de darmen, noodvoer. Ik hoef maar te bellen en ik krijg het mee... Voor Nijntje ben ik wel op naar een nieuw huisje/maatje. Het is voor haar niet eerlijk om dr alleen te laten zitten. Voor marley kan ik niks meer doen, voor Nijntje wel.
 7. Hallo iedereen, Helaas is van de week het maatje van mijn dame overleden, en zit ze nu alleen. Dit wil ik graag niet te lang laten duren, aangezien de 2 al vanaf 6 maanden leeftijd bij elkaar gezeten hebben. (In januari is ze 9 jaar). Het gaat om een medium formaat bonte hangoor voedster. Ze is gesteriliseerd, en op het ogenblik een buiten konijn.(Kan na overgangsperiode ook goed binnen leven, is zindelijk, eerste 3 jaar van haar leven hebben ze ook samen binnen gewoont) Ik ben op zoek naar een huisje met een senior rammelaar, waar ze op haar oude dag nog van veel aandacht en liefde kan genieten. Eventueel kan ik haar brengen voor een kennismaking met de nieuwe beoogde partner om te kijken of de klik er is. Jullie zijn ook hier welkom voor een kennismaking uiteraard. Enkel wil ik niet te ver en te vaak met haar gaan 'slepen' aangezien ze op leeftijd is. (Overigens wel nog vol energie en gezond, maar toch...) Ik woon zelf in de kop van noord holland. Ze gaat enkel weg als ik er zelf een goed gevoel over heb, anders blijft ze lekker hier. Caatje.konijn@gmail.com
 8. Caatje1988.

  Caatje.

  Hoi iedereen, ik ben erica, weer terug van weggeweest een paar jaar geleden. Marley en Nijntje waren mijn konijntjes. Helaas is marley van de week overleden op de mooie leeftijd van 9 jaar (op een maand na). Dus heb ik alleen Nijntje nu nog.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .