Spring naar bijdragen

Mil

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Mil

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mil

  Hamster niest/snift

  Mijn goudhamster is ongeveer 4 maandjes oud het is een goudhamster Syrische Sins dat ik em heb maakt die soort van nies geluidjes of snif snif weet niet hoe je het moet noemen maar doet die dan weer veel en dan weinig. bodem bedekker Heb ik corbo lekker zacht spul het is een mannetjes hamster en raam staat niet vaak open hoe kan het en wat is het vraag ik me af?
 2. Mil

  Hamster niest

  Ik zie ze balletjes zitten dat lijkt me dan stug dat het een vrouwtje is
 3. Mil

  Hamster niest

  Het is een mannetjes hamster
 4. Mil

  Hamster niest

  Hamster is eergisteren overleden
 5. Mil

  Hamster niest

  Ik heb gisteren een goudhamster bij de winkel gashaard de bodembedekker is cotton zacht spul volgensmij van Barbies maar me hamster niets wat is het
 6. oke Bedankt bel ik morgen ff de dierenarts
 7. Het is een Russische dwerghamster en is bijna 3 jaar oud ongeveer 2 jaar en 9 maanden. Als bodembedekking heb ik cairefresch. Verblijf heb ik een kooi van ferplast en is met buizen verbonden met een ander kooi van ferplast dus 2 kooien
 8. Mijn hamster is al best oud mijn hamster heeft nu al iets van 2 maanden deze bult het begon met klein en nu is het best wel groot geworden en daarom vroeg met het af wat het eigenlijk is of het kwaad kan of niks is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .