Spring naar bijdragen

Lan1405

Members
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Lan1405 geplaatst

 1. Lan1405

  Kleur urine

  Oh ok... Had het al opgezocht op internet. Dus dacht al wel dat het gewoon normaal was. Maar dan weet ik het nu zeker. Bedankt!
 2. Lan1405

  Kleur urine

  Hallo, De koijnen liepen gisteren in de ren en 1 deed een plasje. Mijn man vond het wat raar van kleur ( zie foto). Is de urine echt raar van kleur of hoort het er zo uit te zien?
 3. Lan1405

  Andere opjagen

  Dierenarts zei dat als ze vanaf zo jong bij elkaar zitten het vaak wel goed gaat. We gaan het merken. Tot nu toe gaat het goed. Alleen 1x per dag zo'n opjaag moment als ze zo'n gekke bui heeft. Wat kan ik aanbieden als sloopspeelgoed?
 4. Lan1405

  Andere opjagen

  Panelenren.ze wonen buiten. Zal eens kijken of ik voor overdag die eraan vast kan koppelen. Moet ik wel een afdek net hebben. Lopen veel katten
 5. Lan1405

  Andere opjagen

  Niemand echt. Maar persoon waarbij ik ze gekocht heb, heeft ook niet aangegeven dat dat niet goed gaat samen. Zaten met aantal voedsters in een hok.
 6. Lan1405

  Andere opjagen

  Wij hebben een grand lodge van ferplast (zo'n kunststof hok) en een losse ren waar ze een paar keer per dag een tijdje in gaan. Het zijn 2 dwergkonijnen. Het gekke is ook dat het maar even opeen dag is. Dus gedraagt zich niet de hele dag zo.
 7. Lan1405

  Andere opjagen

  Hallo allemaal, Wij hebben sinds 2 weken 2 jonge voedsters. 1 is ong 10 wkn en de andere iets ouder. Precies weten wij het niet. Ik merk de laatste dagen dat de oudste soms heel druk is. Rent door het hok.Lijkt alsof ze zoekt naar een uitgang. Alsof ze weg wil.Knaagt wat aan het tralies. Ook duwt ze haar neus onder de kont van de andere en jaagt haar dan op en hapt. Er zijn al een paar plukjes haar los gekomen. Er ontstaan geen wondjes ofzo. Verder liggen ze veel tegen elkaar aan en likt de oudste de ander regelmatig. Weet iemand wat dit betekent? Is het spelen of wordt ze gewoon heel dominant tegen de jongste?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .