Ga naar inhoud

CharlieKonijn

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door CharlieKonijn

  1. Ik wilde nog even een update geven hoe het nu uiteindelijk is afgelopen met de kleine keuteltjes.

    Een dag later waren haar keutels perfect, niets op aan te merken. En twee dagen later nog steeds niets aan de hand. Ik heb toen de ochtend van de afspraak eerst de dierenarts nogmaals gebeld of het wel nodig was langs te komen. Zij vond het niet nodig maar ik moest de keutels wel goed in de gaten blijven houden.

    Een week later kwam het lichtjes terug en ben toen gelijk gestart met een lijnzaadbrokje per dag. Sindsdien nog geen opvallende keutels gezien! Bedankt voor de tip dexenbobbi!

    • Vind ik leuk 1
  2. Het gekke is dat er maar een deel van de keutels kleiner zijn. Op dit moment zou ik zeggen ongeveer de helft. Ze worden ook niet kleiner en er blijven ook grote keutels komen. Het worden alleen meer kleintjes. 

    Dat artikel had ik idd gelezen, maar overal gaat het over steeds kleiner wordende keutels en dat heeft ze dus niet.

    Mocht er iets veranderen dan ga ik direct naar de DA, maar zolang ze goed eet en drinkt wacht ik even tot maandag. Ben toch bang voor een beginnende verstopping. 

    Blindedarmkeutels nog niet gevonden, dus dat eet ze netjes op.

  3. Hoi allemaal,

     

    Ik zoek me suf op internet maar ik kom er niet lekker uit. Onze voedster van 3 maanden heeft regelmatig kleine keuteltjes. Het grootste deel van de keutels was heel mooi, maar af en toe zat er een kleintje tussen. Nu lijken het langzaam steeds meer kleintjes te worden. Ze zijn niet piepklein maar wel duidelijk kleiner, ook geen natte keutels.

    Verder eet en drinkt ze goed. Heel veel hooi, beetje brokken (Selective) en een beetje groente maar daar zijn we nog voorzichtig mee aan het opbouwen. Ook is ze levendig en nieuwsgierig en lijkt nergens last van te hebben. Toch zit het me niet lekker. Ik heb al een afspraak voor maandag staan bij de dierenarts om haar even voor de zekerheid na te laten kijken, maar ik hoop dat iemand hier hetzelfde heeft gehad en me gerust kan stellen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .