Spring naar bijdragen

DG-1997

Members
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over DG-1997

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Even een update. Ik vind het zo mooi geworden! We moeten nog even kijken of we de bovenkant dicht maken en zo ja hoe... LOVEIT❤️
 2. Nee die vallen buiten de ren. De hekken komen langs de planten bakken af 😉 . Dan hebben ze even denken... 350cm x 170cm ongeveer. Net iets meer Natuurlijk letten we erop dat er geen giftige planten/bloemen er langs komen te staan.
 3. DG-1997

  Beaphar Care+

  @Evee Dat is het gene wat ik wilde horen. Mooi dat het prima voer is, waarschijnlijk gaan wij dan niet wisselen of er moet in de toekomst zich een probleem voor doen waardoor dit wel nodig is. @Marjoleink en @JokeC Jullie ook bedankt voor de reacties!❤️
 4. Trouwens de achterkant komt ook nog dicht hihi..
 5. Update, gistteren zijn de mannen al zo ver gekomen! Dakleer moet er nog op en het hout word nog opgeschuurd en dan zijn we klaar!
 6. DG-1997

  Beaphar Care+

  Goedemiddag, Zondag ( volgende week ) komen de konijntjes en waarschijnlijk word ons Beaphar Care+ aangeraden. Graag hoor ik of jullie deze brokken kennen wat jullie er van vinden/ervaringen. Groetjessss
 7. DG-1997

  Overkapping konijnenkooi

  Vandaag zijn de mannen bezig met een overkapping in onze tuin te maken waar onder de konijnenkooi komt te staan. Nu al super blij mee. Aan beide kanten komen planten bakken. ook hebben we een bak ingegraven voor de konijnen zodat zei lekker kunnen graven. Er komt nog een hek om heen zodat ze extra veel ruimte hebben. Sorry ik wilde dit graag delen omdat ik super trots en blij ben met hoe het er nu al uit komt te zien. 👼
 8. DG-1997

  Graafbak

  Dit is een vijverbak die wij gaan ingraven redelijk groot en prijzig normaal gesproken... Voor een leuk prijsje kunnen krijgen. Maar hij is echt heel groot dus miss maken we er wat tunnels op een of andere manier in.. Ik denk dat ze zich wel uit kunnen leven hierin.😊
 9. DG-1997

  Chill tipi

  Goedenavond, Ik zag toevallig deze voorbij komen, denk je dat hier konijntjes ook op gaan liggen? Ik zit er dus aan te denken om er zelf een te maken aangezien ze best prijzig waren.. Zie foto's hieronder.
 10. Net het contact formulier ingevuld bij Knijn&Ko ik ben benieuwd wanneer we iets horen!
 11. Hmm.. ik had er ook al enige twijfels bij... Ik vind het erg lastig, misschien idd even in Bavel gaan kijken. Wij zijn bij de winkel geweest, hun gaven aan als wij het hier niet goed doen dan vullen wij onze eigen opvang. Vandaar dat we juist in de winkel zijn gaan kijken. Ik wil de konijnen niet gaan optillen. Tevens vind ik het wel leuk als ze me zien staan en dat ze aaibaar zijn. Mogelijk wat dingetjes proberen te leren.. Ik ga even rond struinen op de site van Knijn & Ko. Ik vraag me dan altijd gelijk af is dit een verkoop truc of? Ik krijg er dan zo'n raar gevoel bij..
 12. Goedenavond, Gisteren ( vrijdag ) zijn mijn vriend bij chews&nibbles geweest. Hier hebben wij een gesprekje gehad en wat van onze wensen doorgenomen. Onze wens waren dus twee dwergkonijntjes, ze zouden me even uit mijn droom helpen... ( positief hoor ) Hier zijden ze dus dat dwergkonijnen echt prooidieren zijn en dus nooooit zo tam zouden worden als een groter konijn. Ook zeiden ze dat het dwergkonijn het gedrag van het grote konijn over zou nemen en zo dus tammer zou worden dan dat ze dat normaal worden. Ik ben erg benieuwd of jullie dit kunnen beamen. Ik heb ook gelijk gezegd als dit beter is dan doen we dit meteen!
 13. @Ellis Buur Dankjewel, wat heb je een mooi konijntje op je profiel foto staan!
 14. @Marjoleink @Evee Dat heb ik gelezen, zoals ik al eerder zei is het een oriënterend gesprek. Ik verwacht ook nog niet met konijntjes thuis te komen.
 15. DG-1997

  Konijnenhok

  @Evee Naar Chews&Nibbles, het is meer een oriënterend gesprek. Dit staat op de site onder Chews&Nibbles Bij Chews&Nibbles kun je kennismaken met veel verschillende knaagdieren en konijnen. Van een Vlaamse reus tot de kleinste dwergmuis. Met ieder hun eigen eigenschappen en behoeften. We zien het als onze verantwoordelijkheid jou zo goed mogelijk te adviseren en in te lichten. We weten immers, door onze opvang Chews&Shelter, wat het resultaat is als dat niet gebeurd. Wij kunnen je helpen voor een dier te kiezen, wat bij je past en aan je verwachtingen voldoet, waarna je een bewuste keuze kunt maken. Onze missie is knaagdieren en konijnen een goed en gelukkig leven te geven. Dat hun baasje de juiste handvatten krijgt en de goede informatie. Persoonlijk, eerlijk, direct en met aandacht. Zo hebben jij en je dier samen veel plezier! e stopt veel tijd aan het creëren van een tof, en fijn thuis. Daar hoort toch ook de huisvesting van je dier bij? Daarom besteden wij veel aandacht aan het verblijf van het dier. Modern en van deze tijd. Neutraal en strak van opzet, ingericht met veel natuurlijke materialen. Eventueel op maat gemaakt. Zodat het perfect in jouw huis past. Wij geloven dat als het verblijf er aantrekkelijk uitziet, dit meer een meubelstuk wordt, waar je met plezier naar kijkt. Daardoor gaat het dier meer deel uitmaken van je leefomgeving, hoort er meer bij, krijgt meer aandacht en hierdoor een beter leven! Om de verzorging te kunnen waarborgen, kunnen wij simpelweg niet alle soorten diertjes bij ons huisvesten. En zoals bij onze chinchilla’s, is het gewoon te persoonlijk en vergt het een contact met een specifieke fokker. Door een intensieve samenwerking met onze vaste fokker, kunnen we van daaruit altijd de opties onderzoeken. Dus ben jij op zoek naar een knaagdier als huisdier? Een ander soort gerbil? Of bijvoorbeeld een cavia in een specifieke kleur? Vraag het ons en wij zullen onze fokker en/of onze contacten raadplegen. Of wie weet hebben wij deze zelf wel beschikbaar! Karakter en gezondheid blijft voor altijd nummer 1, en daar zullen we op beoordelen. Maar voor je kijken bij onze fokker willen we altijd! Naast de knagers die bijna altijd wel beschikbaar zijn in onze shop, zijn er nog talloze soorten. Wij laten zelf regelmatig verschillende onbekendere knaagdieren zien. Maar er is nog zóveel meer, zoals, chinchilla’s, kleurmuisjes, dwergmuisjes en sugargliders. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. CHEWS&NIBBLES Voor een happy knaagdier (en konijn) Een uniek concept helemaal gespecialiseerd in konijnen en knaagdieren. In een prettige omgeving met uitgebreid advies. Natuurlijk, gezond en puur assortiment.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .