Ga naar inhoud

Hermandebeste

Members
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hermandebeste

  1. Op 27-10-2019 at 10:05 zei Rifca:

    Misschien dat dat werkt voor een incontinente kat ofzo, maar zie je een konijn al hupsen met 100+ keutels in zijn broek... En niet onbelangrijk kunnen ze dan niet meer bij hun blindedarm keutels!


    Er is blijkbaar een markt voor anders zou het niet te koop zijn, zou het zelf nooit gebruiken voor onze konijnen. 

  2. 21 uur geleden zei Roald:

     Heb dus ook ooit zo'n pets own choice weidehooi baal gekocht, moesten ze niks van hebben.

     

    Hier de zelfde ervaring, het wordt uit de ruif getrokken en op de grond gedumpt. Iemand ervaring met Versele-Laga Nature Timothy Hay?

  3. Zeker, wat meer begrip krijgen waarom dingen wel of niet goed zijn kan geen kwaad lijkt me. Er zwerft zoveel niet onderbouwde informatie rond dat ik vaak echt twijfel of het wel waar is. Maar dat is een andere discussie. Ben dus benieuwd of iemand hier meer over weet en kan uitleggen waarom wel of niet.

  4. Heb ook een zak dieza kruidenhooi besteld na het lezen van dit topic. Het gaat er hier helaas niet in, de kruiden worden er uit geplukt en de rest blijft liggen. Teveel besteld natuurlijk, maar eens kijken of ik de lokale kinderboerderij blij kan maken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .