Spring naar bijdragen

Hermandebeste

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Hermandebeste

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

45 profielweergaven
 1. Wat voor merken/soorten gebruik je nog meer?
 2. Zo’n bak pasta arrabiata met extra basilicum en farfalle van Julia’s op het station. Vandaag aan het werk langs het spoor, nu weer even opwarmen met wat te eten en een goede bak koffie.
 3. Hier de zelfde ervaring, het wordt uit de ruif getrokken en op de grond gedumpt. Iemand ervaring met Versele-Laga Nature Timothy Hay?
 4. Jup, ben ze al tegengekomen tijdens het sporten. Het is gewoon van de gekke een huis waar 2,5 ton voor gevraagd word gaat voor 3,25 weg.... Zoals het er nu uitziet moeten we onze wensen bijstellen om hier te kunnen wonen of opzoek gaan naar een soort gelijk huis in een andere regio (verder Achterhoek/ Twente in) maar ja dan zijn we net zo slecht.
 5. Zeker, wat meer begrip krijgen waarom dingen wel of niet goed zijn kan geen kwaad lijkt me. Er zwerft zoveel niet onderbouwde informatie rond dat ik vaak echt twijfel of het wel waar is. Maar dat is een andere discussie. Ben dus benieuwd of iemand hier meer over weet en kan uitleggen waarom wel of niet.
 6. Ben ook wel benieuwd waarom niet als iemand een goede onderbouwing heeft.......
 7. Samen met mijn vriendin en de kolonie konijnen proberen we een nieuw huisje te bemachtigen. Helaas worden we welke keer overboden door die randstad **** die in het oosten willen wonen.
 8. Als het echt niet lukt zou je nog een luier kunnen overwegen, ze bestaan echt geen grap. Lees mee, herken het probleem, het wisselt bij ons heel erg kan een hele tijd goed gaan en dan slaat het plotseling om.
 9. Goedemorgen, net wakker dus een kop koffie en brood. Ga zo de nacht dienst in, als ik net geslapen heb krijg ik niks warms naar binnen.
 10. Hermandebeste

  Regen

  Wij zitten er ook aan te denken om onze ren te gaan overkappen maar ben nog aan het twijfelen in de te gebruiken materialen. Schrikken je konijntjes niet van het geluid als het hard regent, wat ik mij herinner van het schuurtje dat we vroeger thuis hadden dat het soms een hels kabaal kan zijn als het hard regent.
 11. Ik zou voor asfalt of bitumen gaan, kunnen ze ook niet kapot knagen. Als je de goede mix kiest draineert het ook nog eens goed. Zal eerlijk zijn zou het heel graag thuis willen hebben, maar anderen vinden het niet echt een strak plan.
 12. Geld voor mijn vriendin 1 keer in de maand als er geen chocolade gaat en voor mij als ik geen aandacht van haar krijg😛
 13. Hoe erg is het dat een konijn kale plekken heeft, soms wordt ik ook gek van die haren als ze beide weer eens in de rui zijn? Zou zo de tondeuse pakken, doe het niet vindt ze met haar leuker daarniet van.
 14. Wat vinden jullie partners er van? Subtiel vind ik het nog wel grappig. Vriendin heeft een blouse met een konijnen motiefje, je ziet het alleen als je heel goed kijkt.
 15. Herkenbaar, stoffer en blik zijn niet veilig vooral het rubber randje bij het blik. De vuilniszak wordt ook fanatiek gesloopt. Meestal stofzuig Ik dan maar gelijk de rest van het huis na afloop van de schoonmaakbeurt. Ze lopen hier los als ik hun hok schoonmaak ( dame en heer zitten binnen), controleer elke dag hun toilethoek als het te vuil is maak ik hem schoon, in het weekend als ik meer tijd heb krijgt het hok een douche beurtje. In de weg lopen is een hobby van hun, zelfs als het hok onder de douche staat....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .