Spring naar bijdragen

Hermandebeste

Members
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Hermandebeste

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

123 profielweergaven
 1. A) Wie zegt dat ik het over downloaden heb, hoe kom trouwens anders aan ebooks op een device.... B) Ooit verdiept in drm en de voorwaarden doorgelezen bij aanschaf van je ebook? C) Zie B Sommige dingen kan je negatief opvatten maar kunnen ook bedoeld zijn als bescherming voor je zelf... wat is dat toch op dit forum.
 2. Aanzetten tot piraterij is niet zo netjes🤔
 3. Slaan we niet een beetje door met die reactie? Vraag mij sterk af hoe je dit kan zien in deze reclame dat het konijn zich verveeld lijkt mij eerder een aanname.... De reactie over hooi prima, een waterbak hoef je toch niet te zien staan? Er zit wel een kern van waarheid in maar vraag mij af of mensen het onderscheid tussen de werkelijkheid en fictie nog kunnen maken. Of denken mensen dat de Teletubbies echt bestaan? Vraag mij sterk af of dit deze manier iets gaat opleveren, denk zelf dat ze er meer uit hadden kunnen halen. Nu bereik je er misschien mee dat de reclame niet meer getoond wordt. Heb je misschien je doel bereikt, maar zou het niet beter zijn om mensen duidelijk te maken hoe het wel moet. Gok dat het grote publiek nooit te weten komt waarom de reclame is verdwenen als reclame code commissie moeilijk gaat doen. Soms moet je je stouten schoenen aantrekken en iets negatiefs omdraaien in iets positiefs. Een samenwerking aangaan bijvoorbeeld, hun laten zien hoe het wel moet voor een vervolg reclame in ruil voor publiciteit via hun, donatie/sponsoring van de opvangen. Durf te dromen.
 4. Tip voor die onderbrak, kijk eens naar benches op Duitse amazon soms zijn daar complete benches te krijgen voor de zelfde prijs als alleen de onderbrak. Het gaat dan wel vaak om beschadigde dozen, bench zelf is niks mis mee. Je kan ze vinden bij meer koopopties van een artikel Wij waren iets van 15 euro kwijt voor een bench van 91 x 58 x63, onbeschadigd wordt de bench voor 42 euro verkocht.
 5. Het mag weer, het is weer zover, tijd om voor te gaan bereiden op de kerst. Recepten zoeken en proberen, kaarsjes in huis, mensen kijken bij de intratuin, boompje opzetten. 🎄🎅 Tijd om mijn veiligheidsjas met kerstlampjes op te zoeken😀
 6. Gisteren hadden mijn lief en ik een dagje vrij, het weer was goed en de tuin had wat aandacht nodig. Wij samen lekker aan de gang, wat gesnoeid, tuinmeubels schoongemaakt en binnen gezet, moestuin winter klaar gemaakt. Wat altijd zo jammer is zijn die kattendrollen, als hondenbezitster ruim ik netjes de drollen op. Heb altijd de nijging om ze in een emmertje te doen en een keer in de zoveel tijd te legen voor de voordeur van het baasje van de kat. Gelukkig voor het baasje blijft dat maar bij een gedachte. Nee katten zijn niet mijn ding
 7. Ze vermaken zich hier prima op de badkamer met het douchegordijn, ook kleding op het wasrek is hier populair. Er net onderdoor tijgeren, met neus er tegen aan duwen kunnen ze uren mee bezig zijn
 8. Er is blijkbaar een markt voor anders zou het niet te koop zijn, zou het zelf nooit gebruiken voor onze konijnen.
 9. Wat voor merken/soorten gebruik je nog meer?
 10. Zo’n bak pasta arrabiata met extra basilicum en farfalle van Julia’s op het station. Vandaag aan het werk langs het spoor, nu weer even opwarmen met wat te eten en een goede bak koffie.
 11. Hier de zelfde ervaring, het wordt uit de ruif getrokken en op de grond gedumpt. Iemand ervaring met Versele-Laga Nature Timothy Hay?
 12. Jup, ben ze al tegengekomen tijdens het sporten. Het is gewoon van de gekke een huis waar 2,5 ton voor gevraagd word gaat voor 3,25 weg.... Zoals het er nu uitziet moeten we onze wensen bijstellen om hier te kunnen wonen of opzoek gaan naar een soort gelijk huis in een andere regio (verder Achterhoek/ Twente in) maar ja dan zijn we net zo slecht.
 13. Zeker, wat meer begrip krijgen waarom dingen wel of niet goed zijn kan geen kwaad lijkt me. Er zwerft zoveel niet onderbouwde informatie rond dat ik vaak echt twijfel of het wel waar is. Maar dat is een andere discussie. Ben dus benieuwd of iemand hier meer over weet en kan uitleggen waarom wel of niet.
 14. Ben ook wel benieuwd waarom niet als iemand een goede onderbouwing heeft.......
 15. Samen met mijn vriendin en de kolonie konijnen proberen we een nieuw huisje te bemachtigen. Helaas worden we welke keer overboden door die randstad **** die in het oosten willen wonen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .