Spring naar bijdragen

Dagmar97

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Dagmar97

 • Rang
  Groentje

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Lievenkonijn/

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Lieven
 • Huisdieren
  Konijn

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lieven heeft zijn eigen facebookpagina! https://m.facebook.com/Lievenkonijn/?ref=bookmarks
 2. Dagmar97

  Graven

  Het balkon is helaas niet overdekt... In een deel van het hok zitten ze natuurlijk wel droog en kan daar evt ook wat staan. Ik ga eens kijken via die link!
 3. Wij hebben nu een puppy van 4 maanden, we kregen haar (Luna) ook met 9 weken. Ze vindt de konijnen heeel interessant! We hebben ze kennis laten maken door Luna buiten het hok+ren te zetten, zodat ze de konijnen kon zien. Lieven kwam toen heel nieuwsgierig kijken, maar was snel weg toen hij een lik kreeg van Luna πŸ˜‚ Verder corrigeren we Luna gelijk wanneer ze naar Lieven en Dizzy gaat blaffen. Ze wil heel graag met de konijnen spelen, maar dat laten we dus niet toe. De konijnen blijven lekker in de ren+hok, en de puppy blijft erbuiten.
 4. Dagmar97

  Graven

  Ze zitten buiten op het balkon, in een hok met ren. Ik zal er eens naar kijken, bedankt!
 5. Dagmar97

  Graven

  Hoihoi, Ik merk dat Lieven en/of Dizzy telkens hun complete toiletje leeggraven, en de inhoud dan overal behalve in hun toilet ligt πŸ˜‚ Nu wil ik wel iets anders neerzetten voor ze om in de te graven, maar wil ik niet dat dat zo'n compleet zooitje wordt als nu met hun toilet. Hebben jullie tips/ideeΓ«n voor graafbakken oid, en ook wat ik er dan het beste in kan doen? Iets wat niet te snel overal ligt en makkelijk weer bij elkaar te vegen is?
 6. Dagmar97

  Secret Santa!

  Erg leuk! Ik kijk nog even of ik mee doe, want ik doe ook mee met swaps uit een facebook bulletjournalgroep, maar ik vind het een leuk idee!
 7. Lieven en Dizzy kunnen het ondertussen al prima vinden samen! Ze zitten graag boven bij elkaar bol te zijn, Dizzy durft ook al lekker onderuit te liggen bij hem, met de achterpootjes opzij! Lieven is zo happy in het nieuwe verblijf met zijn vriendinnetje dat ie af en toe kleine binkies maakt en regelmatig bunny flopt!
 8. Precies πŸ™‚ ik ging ze net te eten geven en toen vond ik ze samen op hun balkonnetje, Lieven lekker onderuit en Dizzy er bol bij! Oh, medicijnen geven is natuurlijk ook heel gemeen! Lieven is daar gelukkig heel makkelijk in als het nodig is 😊
 9. Ja precies πŸ™‚ zojuist zat ze beneden met Lieven, beide aan een kant van hun tunneltje. Maar toen ik naar buiten stapte sjeesde ze gelijk weg naar het nachthok haha. Ze is idd een mooi beestje! πŸ™‚
 10. Zeker een schatje! Ik hoop het ook, tot nu toe vind ze mij in ieder geval heel eng πŸ˜‚
 11. Dagmar97

  Nieuwe vriendin Lieven

  Vanochtend met Lieven naar Knijn en Ko geweest, daar is zijn keus gevallen op Dizzy! Ze vindt het nog best spannend allemaal en zit vooral in het huisje onderaan het trappetje naar hun nachthok, maar af en toe komt ze eruit, neust ze wat rond en doen zij en Lieven even neusje neusje. Daarna stampt ze en rent ze dan weer naar het huisje. Ik ben benieuwd hoe het gaat ontwikkelen tussen deze 2! 😊
 12. Ja, mijn konijn had al langer 1 bruinig voortandje die op een gegeven moment is verdwenen. Bij Wilhelminapark bleek dat de tandwortel van die tand niet goed lag wat een abces tegen de neusgang veroorzaakte. Dat tandrestant hebben ze eruitgehaald. Daarna heb ik hem nog wel antibiotica moeten blijven geven, nu nog 1 of 2 keer. En iedere dag zijn neusje spoelen tot het over is, maar het is nu echt al een heel eind verbeterd! Naast dat hij minder snottert en niest, is hij ook een stuk levendiger en valt hij weer aan op eten alsof hij nooit wat krijgt. Hiervoor at hij wel wat hij kreeg, maar niet zo enthousiast als nu. Hij eet ook heel veel meer hooi nu!
 13. Mijn konijn heeft toch wel een jaar of 2 antibiotica gekregen wekelijks ivm chronisch snot. Dit jaar ben ik verhuist en ben ik ivm niet eten bij een andere dierenarts geweest. Die heeft me doorverwezen naar Wilhelminapark in Utrecht waar het uiteindelijk toch een tandprobleem bleek te zijn, terwijl mijn vorige dierenarts bleef volhouden dat dit het niet was... Dus ik zou wel aanraden om echt te dubbelchecken of het geen gebitsproblemen zijn!
 14. Mijn vriend is ook meer van de staande oortjes idd, maar ik vind hangoortjes ook wel schattig! En idd, als je die klik tussen ze ziet, maakt het niet meer uit wat voor konijntje het is! Zolang het iig maar geen franse hangoor of vlaamse reus wordt, dat is dan een wel erg groot verschil, en voor zo'n konijn is het balkon ook niet ideaal denk ik πŸ˜‚
 15. Dankjewel allemaal! Hij mag idd lekker gaan daten bij een opvang! Ik ben benieuwd waar hij mee thuis komt haha 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .