Ga naar inhoud

Dagmar97

Members
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

20 Goed

Over Dagmar97

 • Titel
  Lamprei

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Lievenkonijn/

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Lieven en Dizzy
 • Huisdieren
  2 konijnen en een Jack Russell pup

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zelfgemaakte gehaktballen uit jus, met gebakken aardappelschijfjes en doperwtjes 😊
 2. Dat kan hoor! Mijn ram heeft ivm chronisch snot 1,5-2 jaar alleen gezeten. Toen dit een tandprobleem bleek te zijn en verholpen was, heeft hij met 3 dames gedate in een opvang en zit hij nu alweer een jaar samen met zijn nieuwe vriendinnetje!
 3. Ik was ook overgestapt op senior van science selective. Toen ik vorig jaar bij Wilhelminapark in Utrecht kwam en ze vroegen welk voer ik gaf, is mij verteld dat het seniorvoer helemaal niet nodig is. Het heeft alleen minder calorieën geloof ik dan de gewone versie.
 4. Ik heb haar gisterochtend voor het laatst dwangvoeding gegeven, gisteravond nog cisaral. Gisterenochtend ging ze gedroogde weegbree eten terwijl ik nog bij het hok stond, en zojuist zag ik haar vanaf binnen ook brokjes eten! 😊
 5. Omdat ze dus wel iets eet, geef ik haar nu 2x per dag ongeveer 10mL. Maar ik kan wel eens kijken of ze meer gaat eten als ik dat afbouw. Ze is niet veel gewend wat betreft groenvoer, gras helemaal niet... Vanochtend ging ze wel lekker aan de gedroogde weegbree knabbelen toen ik er nog bij stond! De brokjes die ik geef zijn science selective
 6. Ik kan eens kijken of ze dat wil idd, maar ook groenvoer leg ik bij haar en dan laat ik haar een kwartiertje alleen, en als ik dan ga kijken is het weg. Maar zolang ik buiten ben eet ze niet en verstopt ze zich voor me..
 7. Onze hond vind letterlijk alles leuk, vooral als er een piepje inzit. Maar het allerleukste is toch wel de rubberen frisbee (die ze alleen buiten mag). Ze struikelt er net niet over als ze ermee rent, maar ze doet er echt alles voor! Zodra ze die eenmaal ziet heeft ze nergens anders meer aandacht voor 😂
 8. Hoi allemaal, Vorige week woensdag is mijn voedster Dizzy gecastreerd. Ze is dit voorjaar 2 jaar geworden (exacte geboortedatum is onbekend) en was verder hartstikke gezond. Ze krijgen altijd 'sochtends en savonds wat brokjes waar ze altijd gelijk op af kwam rennen en stukjes groente/fruit gingen er ook goed in. Na haar castratie is ze 2 dagen en 3 nachten binnen geweest, met snugglesafe. Omdat ze nog heel slecht at en ook een heel angstig konijntje is, heb ik haar daarna bij haar vriendje buiten weer gezet, in de hoop dat ze beter zou gaan eten als ze zich meer op haar gemak voelde.
 9. Dagmar97

  Snot

  Oh haha, daar had ik niet op gelet xD ik las alleen dinsdag DA, dus ik dacht dan ben ik misschien zo 's ochtends nog op tijd 😅
 10. Dagmar97

  Snot

  Als je konijntje snottert is het ook goed om naar de tandjes te kijken, mocht je DA dat niet al uit zichzelf doen. Mijn konijntje heeft heel lang gesnotterd en dat bleek uiteindelijk een tandwortel te zijn die verkeerd lag en daardoor een abces veroorzaakte. Bij hem leek het soms wat te helpen als ik hem rustig ging aaien als hij een niesaanval had, en verder veegde ik zijn neusje regelmatig voorzichtig schoon als er echt snot zat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .