Spring naar bijdragen

MvR

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over MvR

 • Rang
  Groentje
 1. Bedankt voor jullie reacties. Na heel wat jaren konijnen gehad te hebben, die meestal max 6 jaar werden, vinden we het hierna wel klaar. Als je telkens een nieuw vriendje neemt, houdt het nooit op. Ik wist niet van de mogelijkheid van het “leen” konijn. Dat vind ik nog wel een idee. Maar ik vraag me af of het probleem daarmee wordt opgelost.
 2. MvR

  Voedster 4 jaar verandert van gedrag

  Hoi, onze voedster probeert sinds een week continu te ontsnappen. Ze heeft een ren van 6m2 met een graafbak, huisje, kooi en andere speeltjes. Dagelijks mocht ze even op het gras, maar nu graaft ze het hele gras kapot en ze sloopt de ren. Ook springt ze op het dak van de kooi om te ontsnappen. De afgelopen jaren mocht ze uren buiten spelen, maar nu durven we haar niet meer alleen te laten. Haar vriendje is een half jaar geleden overleden, we hebben nooit gemerkt dat ze daardoor ongelukkig was. Maar nu verandert haar gedrag sterk, ze gromt ook. Een nieuw vriendje heeft niet onze voorkeur. Heeft iemand een idee waar deze gedragsverandering vandaan komt en wat we kunnen doen om haar weer relaxter te maken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .