Spring naar bijdragen

Natasja73

Members
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Natasja73

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Bella en Tinus
 • Huisdieren
  Honden, konijnen, vissen en Schildpadden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Misschien dat het aan mijn persoonlijke eisen ligt maar ik vind konijnen best intensief. 2x per dag maak ik het nachthok, plasbakken en het buiten gebeuren schoon. Controleer ik hun voer en waterbak. Daarnaast vinden ze het heerlijk om geknuffeld, geborsteld te worden. Al met al vind ik het zeker net zo intensief als een hond.
 2. Natasja73

  App met plant herkenning

  Ik heb de app waarom ik vroeg in een ander topic gevonden. Het heet PlantSnap en werkt via foto herkenning. Ook heb je pl@ntnet wat werkt volgens het zelfde principe. Als je dus niet weet hoe een plant/ kruid heet en je twijfelt of het giftig is kan je die app gebruiken. 😁
 3. Die zakjes hang ik niet op hoor, die leg ik voor ze neer. Meestal gaan ze er mee gooien en trekken tot dat de zakjes leeg zijn.
 4. Linnen of jute zakje vullen met lekker kruidenhooi niet te strak dicht maken en ze zijn uren zoet. Ook las ik laatst van iemand die het groente/ fruit aan een soort waslijn hing deed boven de konijnen ophing ( wel op konijnhoogte)
 5. Als ik het zo lees dan vermaken jou konijnen zich prima. Ik heb in de ren verschillende obstakels staan waar ze op, onderdoor kunnen springen. Ook ligt er een hooibal en een bal waar je lekkers in kan doen. Echt met ze trainen doe ik niet omdat ze daar echt geen behoefte aan hebben. Konijnen zijn trouwens overdag veel minder actief als s’ochtendsvroeg en in de avond.
 6. Mijn konijnen zitten buiten, maar tapijt raad ik iedereen met dieren af. Simpel weg omdat je het nooit zo mooi schoon krijgt als zeil, tegels, laminaat. Linoleum of kurk. In tapijt blijft altijd stof (huisstofmijt) en ander ongedierte zitten. Persoonlijk zou ik voor linoleum of zeil gaan.
 7. Heb je niet de mogelijkheid om het hok wat je nu hebt weer terug te doen? Want dan zou je eventueel kunnen kijken naar een stevige puppyren, waarmee je het leefgedeelte van de konijnen af kan zetten is voor de konijnen en de hond fijner en jij hoeft niet steeds voordat je boodschappen gaat doen achter de konijnen aan te vangen.
 8. Ja je vraagt je af waarom ze ooit een kat in huis genomen hebben. Je reactie kan ik goed begrijpen, zou het zelfde gedaan hebben. Hoop dat de overburen deze zomervakantie wat regelen en anders maar de tips van hierboven uitvoeren. Succes
 9. Ja dat klopt Marjoleink. Ik heb het denk ik ook meer over mensen die echt alleen voor een bepaald ras gaan. Als je weet dat voor een bulldog met stamboom nu al tussen de €1000,- en €1500,- gevraagd wordt omdat het nu eenmaal een mode hond is. Je hebt er hele rare mensen tussen lopen hoor die denken meer aan het uiterlijk van de hond dan aan het welzijn. Ook vanuit dat standpunt is 15 jaar geleden de rasstandaard voor Franse Bulldogs veranderd naar breder en korter, zeer ongezond maar het is helaas bekeken vanuit commercieel oogpunt. Dat gaat vrees ik zelfs niet met een fokverbod veranderen.
 10. Het enige wat dit verbod in de hand werkt is dat de fok nu illegaal wordt en fokkers de hoofdprijs gaan vragen zonder controle.
 11. Ik heb altijd Franse Bulldogs gehad, helaas is mijn laatste teefje in januari overleden. Ooit heb ik gefokt met deze honden toen de rasstandaard nog niet voorschreef dat de snuit super kort moest zijn. Bij het veranderen van de rasstandaard ben ik gelijk gestopt. Al mijn Bulldogs zowel Engels als Frans zijn oud geworden de jongste overleed toen die 11 jaar was. Ook heb ik altijd vele kilometers met ze gelopen en deed ik aan treiball Ik vind het vreselijk dat de rasstandaard niet aangepast wordt, wat het karakter van buldoggen is geweldig. Op de foto staat Nera zij is 14 jaar geworden, ik mis haar nog elke dag
 12. Tinus en Bella eten van alles veel, dus ook van hooi. Nou is het ook zo dat ik bij alles wat ik ze geef altijd wat hooi toevoeg. Zal eens gaan opletten hoeveel hooi erin een week doorgaat, let ik eigenlijk nooit op.
 13. Natasja73

  Nieuw hier

  Hallo😁 Wat leuk een nieuw konijn, spannend he. Veel plezier met de voorbereiding 🐰
 14. Natasja73

  App met info

  De lijst heb ik uiteraard gezien en geprint zodat iedereen het kan lezen hier in huis. Probleem is echter dat veel namen mij niks zeggen, een foto is dan handiger😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .