Spring naar bijdragen

Lieve1249601

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Lieve1249601

 • Rang
  Groentje
 1. Hallo allemaal, Mijn 2 voedsters konden altijd goed bij elkaar totdat ze 6 maanden oud waren en ze territoriaal gedrag gingen vertonen. Ik heb ze toen uit elkaar gehaald en beide laten steriliseren. Het is nu ongeveer een maand geleden gebeurt en ik wil ze binnenkort weer gaan kkoppelen. Ik vroeg me af of iemand tips of ervaringen heeft bij het weer opnieuw koppelen? Dankjewel alvast!!
 2. Ja ze liggen ook nog veel tegen elkaar aan En wassen elkaar ook nog dagelijks. Eten ook uit hetzelfde bakje. Er wordt nog niet gevochten. Enkel gereden. Het vreemde vind ik dat het andere konijntje helemaal niks terug doet. Ze zet enkel een paar stappen vooruit. Ze zoekt het andere konijntje ook nog steeds op door er naast te gaan liggen Ze hebben een hele eigen kamer waarin ze vrij rondlopen van ongeveer 9 m2. Op de momenten dat ik thuis ben lopen ze ook vrij door de woonkamer. Dus elke dag wel 4 uurtjes. Ik ben zeker van plan ze te laten steriliseren. Ook als het goed zou komen. Inderdaad gezien de baarmoederhalskanker. Ik vind het nu zielig voor beide konijntjes en ben elke keer bang dat het uit de hand is gelopen op momenten dat ik niet thuis ben. Maar ik denk dat ik het proces verstoor als ik ze uit elkaar haal? En elkaar wassen is wel een goed teken toch? Dankjewel voor de reacties!
 3. Lieve1249601

  Koppelen

  Hallo, Ik heb 2 vrouwtjes van ongeveer 5 maanden . Ze zitten vanaf jongs af aan bij elkaar. Nu is het ene konijntje al 4 weken op het andere konijntje aan het rijden. Het andere konijntje laat dit niet toe en zet een paar stappen naar voren, maar doet verder helemaal niks terug. Er wordt niet gevochten en met tussenpozen rijdt het konijntje op het andere konijn. Op andere momenten liggen ze tegen elkaar aan en likken ze elkaar ook. De dominantie bepaling lijkt van een kant te komen en op deze manier lijkt het niet te lukken. Iemand een idee wat ik het beste kan doen? Zou het andere konijn mogelijk nog niet deze hormonale fase hebben? Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .