Spring naar bijdragen

Tessa1007

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Tessa1007

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mijn dierenarts zegt na 2 maand eigenlijk dat hij verder niks kan doen maar hij heeft ook nooit naar het gebit gekeken. Kan het als het door het gebit komt wel weer opgelost worden ? Of zit je nu nog met een ziek konijn ?
 2. Is je konijn nadat het weer begon er later wel weer vanaf gekomen of heeft hij er nu nog steeds last van ?
 3. Hallo mijn konijn is nu 8 jaar oud en sinds ongeveer 2 maanden geleden ben ik bij de dierenarts geweest omdat er snot uit zijn neus stroomde en hij bellen blies, de dierenarts heeft hem een antibiotica prik gegeven maar het gebeurde steeds weer (hij heeft ongeveer 5/6 prikken gehad in de afgelopen 2 maand) nu is hij weer zo aan het snotteren en de dierenarts zei dat we geen antibiotica meer kunnen blijven geven dus nu moet het konijn het eigenlijk zelf oplossen en hopelijk er weer bovenop komen.🐰 mijn vraag is: heeft iemand hier ervaring mee ? hoe groot is de kans dat het konijn zichzelf ervan geneest ? Zijn er manieren om het in ieder geval makkelijker voor het konijn te maken als hij zo’n aanval van snot krijgt ? Alvast heel erg bedankt elk stukje advies is welkom ❤️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .