Spring naar bijdragen

DennisR1998

Members
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over DennisR1998

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt! goede tip πŸ˜„ Ga ik na werk zeker even in orde maken. Alleen nog even kijken hoe ik het aan de zijkanten ga doen.
 2. Ik ga wel even knutselen en kijken hoe/wat ik het het beste kan doen. Bedankt voor de tips in iedergeval πŸ˜„ Panelenren hekjes heb ik meer dan genoeg haha dus daar kom ik ook al ver mee denk ik. Nu heeft ze 24/7 ruimte van 1,5 vierkante meter maar 1 nadeel... de hekjes staan voor mijn tv haha. Daarom wil ik het huis konijn proef maken zodat ze 24/7 ook uiteindelijk los kan lopen.
 3. Hey πŸ˜„, Graag wil ik tips om mijn huis konijnproof te maken. Het is een woon en slaapkamer in 1 en loop vast bij de volgende punten: 1: Mijn konijn kan onder de bank door en daar ligt de kabel niet in een gootje, dit kan ik uiteraard wel in orde maken. 2: Ze kan op mijn tv meubel springen, hierachter liggen erg veel kabels... hoe kan ik dit het beste weg werken zodat ze hier niet bij kan? 3: Ook kan ze onder het tv meubel door aan de voorkant en zijkant. 3: Ik wil niet dat ze onder me bed en bank kan gaan. Hoe lossen jullie dit op? Graag hoor ik jullie tips/ideeΓ«n πŸ˜„
 4. Dat ze ongelukkig is ben ik het niet mee eens. Ze huppelt erg vaak rond en maakt vaak bunnys etc.
 5. Top! na werk zal ik even wat wilgentakken gaan scoren. Ze heeft nog geen vriendje hier is ze nog te jong voor volgensmij. Ook heb ik hier helaas geen ruimte voor op het moment.
 6. Iemand hier ervaring met clicker training?
 7. Hey! Ik heb nu sinds ongeveer een maand en hangoor dwerg konijn. Dit is een jonge voedster van ongeveer 3 a 4 maandjes oud. Ze heeft een hok van 1,30 bij 60cm, hier heb ik een dubbele panelen ren van 1m bij 1m aan vast gemaakt. Het hok staat altijd open voor de ren. Ze knaagt vaak aan mijn kleed en aan de panelenren dit is erg vervelend... Ik heb al van alles geprobeerd. Er ligt een doos in de ren, papieren tassen (hier graaft ze gelukkig in en niet op het kleed), speel balletjes en een hooi bal. Dit werkt allemaal niet. Wat kan ik hier aan doen? Graag hoor ik tips.
 8. Ze eet en drinkt gewoon erg goed. Verder is ze erg aanhankelijk om als ik in de ren zit komt ze altijd direct naar me toe gehuppeld.
 9. Ooh dat wist ik niet... 😞 Maar ik neem aan als ze op der vertrouwde plek is en ze ligt ook lekker languit of op der zij dat dit niet door stress komt?
 10. DennisR1998

  Konijn te relaxt?

  Goedenmorgen πŸ˜„ Sinds 3 a 4 weken ben ik het baasje van een Nederlands hangoor konijn. Ze leeft bij mij binnen in een kooi met een uitgebreide panelenren eraan. Hier kan ze altijd in lopen en huppelen etc. 'S avonds als ik terug ben van werk mag ze vrij rond lopen. Is het normaal dat mijn konijn gewoon alles goed vind? Ik til haar 1x per week van onderen op om haar lichaam even te onderzoeken. Ze stribbelt nooit tegen en vind het helemaal prima (eerste paar keren niet). Ik nam haar mee naar de dierenarts in een katten vervoerbak. Ze heeft volgensmij geen stress gehad en ging gewoon in die bak op de handdoek languit liggen. Thuis maakt ze altijd binky's maar soms is ze wel heel erg druk en maakt ze zoveel binky's dat ze soms overal tegen aan botst in de ren. Is het normaal dat ze soms dan in 1x zo druk is?
 11. Het is goed gegaan hoor πŸ˜„ in de auto ging ze lekker op der zij liggen en was ze erg relaxt. Ze heeft gelukkig geen diarree gehad. jullie ook fijn weekend!
 12. Ik neem inderdaad haar bekende kooi+ren mee. Ook kan ik een airco in de auto aanzetten en zet ik de muziek uit. Of word er aangeraden muziek zacht aan te zetten? Mijn vriendin heeft 2 honden maar die komen niet op de bovenste verdieping. Daar zal ik mijn konijn zetten inclusief de ren. Dus ze heeft alle rust die ze wilt. Kan ik mijn konijn anders buiten op een stenen grond laten lopen en rennen? Dan zal ze ook geen gras kunnen eten.
 13. Hey allemaal πŸ˜„ Zelf woon ik in een appartement en dit weekend ga ik naar mijn vriendin tot maandag. Graag wil ik mijn lieve konijn mee nemen zodat ze het weekend niet alleen is. Ook wil ik de kooi en ren meenemen in de auto. Dit is geen enkel probleem. Echter is het 30 minuten rijden en heb ik een katten vervoer bak voor mijn konijn. Kan ik haar gewoon meenemen in de auto? Met een zachte doek/handdoek in de auto en wat water en hooi? Zou mijn konijn het leuk vinden als ik haar met dit warme weer daar in de tuin laat lopen? (in de ren uiteraard)? Want bij mij komt ze nooit buiten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .