Spring naar bijdragen

DennisR1998

Members
 • Aantal bijdragen

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over DennisR1998

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Helaas zoek ik een nieuw baasje voor mijn 2 lieve konijntjes. https://www.marktplaats.nl/plaats/m1426116879/view?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller
 2. DennisR1998

  Nieuw baasje gezocht

  Is het toegestaan om een marktplaats link hier te plaatsen?
 3. De 2 konijnen zijn nog van elkaar gescheiden. De nieuwe ram zit in de kooi en de voedster liep normaal altijd los door huis. Die heb ik nu helaas in een ren moeten zetten omdat ze ineens niet meer zindelijk is... Dit is al een paar dagen zo 😞
 4. Helaas kan ik ze niet compleet scheiden aangezien ik in een studio woon 😞
 5. DennisR1998

  Eerste keer koppelen

  Ik ben nu ongeveer 2 maandjes in het bezit van een hangoor dwerg konijntje en ze heet Fluffy πŸ™‚ afgelopen weekend heb ik toch overwogen om een rammetje erbij te kopen omdat Fluffy eenzaam werd. deze is van het ras Teddy en heet ook Teddy πŸ™‚ Fluffy is een erg druk konijntje en rent graag rondjes etc. Teddy heb ik nu 2 dagen en het is een erg rustig, lief konijn die gewoon lekker bij je komt liggen en blijkbaar alles best vind (tandjes nakijken, nageltjes knippen, borstelen enzo). hoe kan ik deze 2 nu het beste koppelen? Ik heb op het moment 1 kooi van 1.20m bij 1m waar Teddy in zit. Fluffy loopt los door mijn huis. ik had ze 5min lang bij elkaar gezet in een neutrale ruimte alleen Fluffy (voedster) die ging Teddy (ram) berijden. Toen heb ik ze gescheiden van elkaar. graag hoor ik jullie tips hoe ik dit het beste kan aanpakken. Teddy is nog niet gecastreerd. Dit ga ik zo snel mogelijk doen. Hij is nu 11 weekjes jong.
 6. Bedankt! goede tip πŸ˜„ Ga ik na werk zeker even in orde maken. Alleen nog even kijken hoe ik het aan de zijkanten ga doen.
 7. Ik ga wel even knutselen en kijken hoe/wat ik het het beste kan doen. Bedankt voor de tips in iedergeval πŸ˜„ Panelenren hekjes heb ik meer dan genoeg haha dus daar kom ik ook al ver mee denk ik. Nu heeft ze 24/7 ruimte van 1,5 vierkante meter maar 1 nadeel... de hekjes staan voor mijn tv haha. Daarom wil ik het huis konijn proef maken zodat ze 24/7 ook uiteindelijk los kan lopen.
 8. Hey πŸ˜„, Graag wil ik tips om mijn huis konijnproof te maken. Het is een woon en slaapkamer in 1 en loop vast bij de volgende punten: 1: Mijn konijn kan onder de bank door en daar ligt de kabel niet in een gootje, dit kan ik uiteraard wel in orde maken. 2: Ze kan op mijn tv meubel springen, hierachter liggen erg veel kabels... hoe kan ik dit het beste weg werken zodat ze hier niet bij kan? 3: Ook kan ze onder het tv meubel door aan de voorkant en zijkant. 3: Ik wil niet dat ze onder me bed en bank kan gaan. Hoe lossen jullie dit op? Graag hoor ik jullie tips/ideeΓ«n πŸ˜„
 9. Dat ze ongelukkig is ben ik het niet mee eens. Ze huppelt erg vaak rond en maakt vaak bunnys etc.
 10. Top! na werk zal ik even wat wilgentakken gaan scoren. Ze heeft nog geen vriendje hier is ze nog te jong voor volgensmij. Ook heb ik hier helaas geen ruimte voor op het moment.
 11. Iemand hier ervaring met clicker training?
 12. Hey! Ik heb nu sinds ongeveer een maand en hangoor dwerg konijn. Dit is een jonge voedster van ongeveer 3 a 4 maandjes oud. Ze heeft een hok van 1,30 bij 60cm, hier heb ik een dubbele panelen ren van 1m bij 1m aan vast gemaakt. Het hok staat altijd open voor de ren. Ze knaagt vaak aan mijn kleed en aan de panelenren dit is erg vervelend... Ik heb al van alles geprobeerd. Er ligt een doos in de ren, papieren tassen (hier graaft ze gelukkig in en niet op het kleed), speel balletjes en een hooi bal. Dit werkt allemaal niet. Wat kan ik hier aan doen? Graag hoor ik tips.
 13. Ze eet en drinkt gewoon erg goed. Verder is ze erg aanhankelijk om als ik in de ren zit komt ze altijd direct naar me toe gehuppeld.
 14. Ooh dat wist ik niet... 😞 Maar ik neem aan als ze op der vertrouwde plek is en ze ligt ook lekker languit of op der zij dat dit niet door stress komt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .