Spring naar bijdragen

DennisR1998

Members
 • Aantal bijdragen

  42
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over DennisR1998

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Helaas zoek ik een nieuw baasje voor mijn 2 lieve konijntjes. https://www.marktplaats.nl/plaats/m1426116879/view?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller
 2. DennisR1998

  Nieuw baasje gezocht

  Is het toegestaan om een marktplaats link hier te plaatsen?
 3. De 2 konijnen zijn nog van elkaar gescheiden. De nieuwe ram zit in de kooi en de voedster liep normaal altijd los door huis. Die heb ik nu helaas in een ren moeten zetten omdat ze ineens niet meer zindelijk is... Dit is al een paar dagen zo 😞
 4. Helaas kan ik ze niet compleet scheiden aangezien ik in een studio woon 😞
 5. DennisR1998

  Eerste keer koppelen

  Ik ben nu ongeveer 2 maandjes in het bezit van een hangoor dwerg konijntje en ze heet Fluffy πŸ™‚ afgelopen weekend heb ik toch overwogen om een rammetje erbij te kopen omdat Fluffy eenzaam werd. deze is van het ras Teddy en heet ook Teddy πŸ™‚ Fluffy is een erg druk konijntje en rent graag rondjes etc. Teddy heb ik nu 2 dagen en het is een erg rustig, lief konijn die gewoon lekker bij je komt liggen en blijkbaar alles best vind (tandjes nakijken, nageltjes knippen, borstelen enzo). hoe kan ik deze 2 nu het beste koppelen? Ik heb op het moment 1 kooi van 1.20m bij 1m waar Teddy in zit. Fluffy loopt los door mijn huis. ik had ze 5min lang bij elkaar gezet in een neutrale ruimte alleen Fluffy (voedster) die ging Teddy (ram) berijden. Toen heb ik ze gescheiden van elkaar. graag hoor ik jullie tips hoe ik dit het beste kan aanpakken. Teddy is nog niet gecastreerd. Dit ga ik zo snel mogelijk doen. Hij is nu 11 weekjes jong.
 6. DennisR1998

  Konijn te relaxt?

  Goedenmorgen πŸ˜„ Sinds 3 a 4 weken ben ik het baasje van een Nederlands hangoor konijn. Ze leeft bij mij binnen in een kooi met een uitgebreide panelenren eraan. Hier kan ze altijd in lopen en huppelen etc. 'S avonds als ik terug ben van werk mag ze vrij rond lopen. Is het normaal dat mijn konijn gewoon alles goed vind? Ik til haar 1x per week van onderen op om haar lichaam even te onderzoeken. Ze stribbelt nooit tegen en vind het helemaal prima (eerste paar keren niet). Ik nam haar mee naar de dierenarts in een katten vervoerbak. Ze heeft volgensmij geen stress gehad en ging gewoon in die bak op de handdoek languit liggen. Thuis maakt ze altijd binky's maar soms is ze wel heel erg druk en maakt ze zoveel binky's dat ze soms overal tegen aan botst in de ren. Is het normaal dat ze soms dan in 1x zo druk is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .