Spring naar bijdragen

Momofbuns

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Momofbuns

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid holland
 • Namen van de konijnen:
  Pip en Teddy
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hier is helpen graven in de bak wanneer ik juist de korrels/hooi restjes uit aan het halen ben. Of zoveel mogelijk hooi in je mond doen en wegrennen... 🤣
 2. Momofbuns

  Vraagje?

  @EveeThanks, ze zijn beide rustiger naar elkaar toe. Pip is flink aan het uitproberen geweest hoever ze kan gaan hihi. Gelukkig kan Ted er wel mee omgaan. Vanaf die dinsdag niks verandert in de kamer. Behalve de bak verschoond hooi verversd en bijgevuld en natuurlijk hun waterbakje. Maar vind ze nu al echt rustiger 🙂
 3. Mag dit topic weg/slotje? Admins, mods? De reden ik dacht hier foto's te gaan plaatsen over onze kamer maar bedacht dat dat gewoon niet handig is 🙂
 4. Super ugly getekend maar ik hoop het zo wat ook al is het maar iets haha. Minder rommelig te maken.
 5. Ja haha ooit hadden we ook een zandbak je in m'n kamer... 3 seconden in elkaar zetten en 15 minuten opruimen XD agh ja.
 6. Ooh btw kwam dus dit tegen... Zo mooi. En niet haalbaar XD
 7. Okay he, project kamer..... Ik wil een leuke (voor de konijnen) maar voor m'n (auti) hoofd ook overzichtelijke kamer. De kattenbak met hooiruif blijft op z'n plaats. Maar de rest..... Tis letterlijk een grote bende van speeltjes tunnels en knaag speeltjes. Dus ja ik zal af en toe hierzo foto's plaatsen van m'n projectje.
 8. Die van mij gaan in maart naar de DAP ter aar nieuwkoop.
 9. Omg teddy heb ik gehaald uit Hillegom (sorry oftopic) 🙂
 10. Momofbuns

  Vraagje?

  Okay, thanks. Nee ze is inderdaad niet gecastreerd. En als het lekker weer is? Kan ik ze dan wel lekker naar buiten doen of gewoon niet verstandig?
 11. Momofbuns

  Vraagje?

  Heya, misschien licht het aan de tijd ofzo maar ja Pip loopt vooral savonds heel hard achter teddy aan te rennen en meestal als teddy stil staat gaat ze erop rijden. Gelukkig bijt teddy wel van zich af en zitten ze later weer poeslief naast elkaar elkaar te wassen. Zou het kunnen komen dat ze de laatste tijd veel in de (grote) ren buiten mochten grazen? En dat ze nu hun ren momentjes zo maar doen? Of moet ik wat aanpassen? M'n kamer is redelijk groot er staat alleen een bed in en een kledingkast voor de rest is het alleen konijnen, speeltjes, tunnels en knaag speelgoed, haha. Oh, en natuurlijk een kattenbak met daarboven een hooirek (dat ikea ding) en een stenenhonden bak als water bak :).
 12. Momofbuns

  Hii

  @Evee Dankje, ben ik het helemaal mee eens. Ik probeer me altijd in hun te leven wat zou ik vinden als ik hun was. Vind het belangrijk dat ze het naar hun zin hebben.
 13. Momofbuns

  Hii

  Heya, volgens mij heb ik me hier al een keer voorgesteld maar wiste m'n mail en ww niet meer. Maar we are back haha. Ik ben 20 jaar en heb pip helaas uit een dierenwinkel. Ze heeft nog een half jaar zonder vriendje gewoont. Waar ik echt zoveel spijt van heb. Maarja je kan beter de toekomst verbeteren dan achterom kijken. Oh enne ze zijn lekker binnen zonder kooi lopen overal lekker rond en zodra het weer het toelaat lekker buiten in een ren. M'n kleine vriendje is Teddy (gecastreerd mannetje) en m'n grote vriendin is Pip. Bijde ongeveer 1,5 jaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .