Spring naar bijdragen

Robinster

Members
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Robinster

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Robinster

  Sore hocks

  Ik zal morgen een konijn kundige arts gaan bellen waar ik mijn rammetje heb laten castreren! Die weten echt alles maar het is best een stukje rijden, daarom hoopte ik dat de normale dierenarts om de hoek wel iets wist, nouja gelukkig heeft ze het hakje opgemerkt en nu hoef ik dan gelukkig alleen te bellen! Ik heb zacht tapijt, redelijk dik, heb er vanmiddag ook even heel hard met mijn voeten er over gevreven kijken of het zou schuren maar dat deed het niet haha!
 2. Robinster

  Sore hocks

  Ja dat had ik dus gevraagd wat ik er aan kon doen maar ze zei dat het voor nu geen kwaad kan en ik het wel in de gaten moest houden. Toen ben ik een beetje gaan googelen enzo en las ik dat het als je niets doet het alleen maar erger kon worden.. Misschien even een andere arts opbellen dan.
 3. Robinster

  Sore hocks

  /Hoi allen! Ik ben vandaag naar de dierenarts geweest omdat mijn Vlaamse reus Coco een beetje mank liep.. Ze zag zat de beginnende sore hocks kreeg helaas.. Het goede nieuws is, is dat het nu nog een klein eeldbultje is, dus als ik stappen onderneem hoeft het niet erger te worden. Ze loopt op tapijt (de hele dag door los in de kamer) dus ik denk dat het haar gewicht is die de zere hakjes veroorzaken. Nu ben ik hier om te vragen naar welke zalf, wax het beste is om te gebruiken. Ik heb iets over paw wax gehoord, maar geen idee welk merk het beste is etc. Het is nog geen wondje en dat wil ik graag zo houden! Ik hoop dat jullie mij advies kunnen geven! Robin en Coco
 4. Ja die heb ik doorgenomen! Het plassen gaat ze wel super goed af dus ik ben in ieder geval blij dat ze dat doen. En de keutels zijn inderdaad droog en makkelijk op te ruimen, maar als er een andere oplossing was geweest was dat wel fijner ahaha
 5. Een gecastreerde ram met een voedster. Ze leven samen met mij gezellig in de woonkamer. En ook als ik weg ben + snachts mogen ze los. Maar ze zijn beide wel nog jong, en de voedster die begint nou echt de hormonen te krijgen haha (4.5 maand)
 6. Hoi allemaal! Ik heb wat tips nodig voor mijn konijnen. Ze lopen los in huis en hebben 3 toiletten. Ze doen hun plasjes heel netjes op de bak, maar keutelen doen ze letterlijk o-ver-al.. Ik heb al veel dingen geprobeerd maar het lijkt ze niet te schelen hahaha. Alle ideeën zijn welkom!
 7. Robinster

  Advies!

  Bedankt! Ik voel me ook goed dat ik ben gegaan! En zeker dat alles oké met hem is! Ik houd jullie op de hoogte als het gesprek is gevoerd
 8. Robinster

  Advies!

  Update! Ik ben langs de dierenarts geweest en alles is in orde gelukkig! Alleen het zware ademen moet ik in de gaten houden maar ze heeft goed geluisterd en ziet geen reden tot paniek. Ook heeft ze in zijn bekkie gekeken en ook geen haken of wondjes in de mond. Dus ik ben heel erg opgelucht. Wel heeft ze gezegd dat ik goed moet praten met mijn vriendin over de situatie en dat hjj echt beter behandeld moet worden, en eigenlijk nog een vriendinnetje er bij.
 9. Robinster

  Advies!

  Hoihoi! Ik heb net gebeld, maar ze zijn helemaal vol deze week. Maar ik mag wel naar het inloop spreekuur vandaag of dinsdag. Ik houd jullie op de hoogte!
 10. Robinster

  Advies!

  Ja als je een mooie grote achtertuin of huis hebt dan is dat toch juist super leuk! Jammer dat ze overleden zijn:( maar het hoort er helaas bij.. Ik woon zelf in een flat en de mijne mogen dag en nacht door het hele huis rond dwalen haha! Ik heb ook een balkonnetje ik denk dat ik daar gaas tegen ga doen en een klein grasmatje erop dat ze met mooi weer ook op het balkonnetje kunnen relaxen als ze dat willen
 11. Robinster

  Advies!

  Ahh wel mooi om te lezen dat je die arme konijntjes overneemt! Ik denk Inderdaad dat je er uiteindelijk wel handig in word als je er zo veel hebt. Wel super gezellig hoor!
 12. Gelukkig is Pablo helemaal de oude en drinkt weer goed! Ik geef hem alsog een beetje Extra witlof voor de zekerheid. Deze topic kan dus gesloten worden! Bedankt voor de hulp! ❤️
 13. Ik heb een oplossing gefixt en ze kunnen er nu met geen mogelijkheid bij elkaar. Mocht ik toch merken dat Pablo weer pogingen gaat wagen dan kan ik altijd nog een kamer leeg maken waar hij dan de laatste dagen kan verblijven. Gelukkig is aankomende dinsdag de 2 weken om en kunnen ze samen hun leventje leiden!
 14. Ja dat had ik inderdaad ook ergens gelezen, maar ze heeft wel al last van der hormoontjes (begint overal te chinnen, af en toe een stamp hier en daar en een beetje knorrig haha!)
 15. Ze is pas 3,5 maand.. Dus dat is wel echt te jong helaas.. Maar ik kan altijd even bellen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .