Spring naar bijdragen

Robinster

Members
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Robinster

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Robinster

  Gewicht Vlaamse reus

  Hoi allemaal! Na lang zoeken op Internet kan ik het toch niet vinden. Ik hoop dat hier kenners zijn met betrekking op het gewicht van de Vlaamse reus. Ik heb hier een hele lieve Vlaamse reus(voedster) rondlopen van 10 weken precies, en ze is 1.7 kg. Mijn vraag is of dit een goed gewicht is voor haar leeftijd. Ik kan nergens een tabel vinden hoeveel weken/maanden het ongeveere gewicht moet zijn voor een Vlaam. Wel zie ik veel van "normale" konijnen maar daar heb ik niet zo veel aan. Dus als hier mensen zijn die het weten! Let me know! Ze krijgt in de ochtend en in de avond 40gr. Biks. En in de middag wat groen en onbeperkt hooi. Ze eet alles goed!
 2. Robinster

  Castratie vraag

  Bedankt voor de info! Je hoort namelijk veel verschillende verhalen over, afgescheiden uit elkaar halen of volledig. En dit helderd mij de boel zeker op! Ik kan me zeker voorstellen dat ze gefrustreerd raken als ze niet bij elkaar mogen. Bedankt voor de tips!
 3. Robinster

  Castratie vraag

  Top! Ben blij dat ik niet tot 5 maanden moet wachten (of wel als hij een latertje is hahaha) vind het anders zo sneu voor die 2.. Is het trouwens beter om mijn koppeltje helemaal uit elkaar te halen (in de zin van echt aparte kamers) of kan ik ze wel samen laten met een afscheiding
 4. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Hahahaha ahhhh wat een schatje😍😍 wat jammer dat ze er niet meer is 😞
 5. Robinster

  Castratie vraag

  Bedankt! Ik ga dan even Door die lijst neuzen😊😊
 6. Robinster

  Castratie vraag

  Hoi allemaal! Daar ben ik weer met nog een vraagje, Mijn rammetje Pablo is inmiddels 10 weken. Bijna tijd om gecastreerd te worden. Althans, dat lees ik veel op Internet. Alleen mijn dierenarts wilt pas castreren als hij 5 maanden is.. maar volgens vele forums, kan dat veel eerder. Ik zoek dus een arts die dat wel op vroege leeftijd wilt en kan doen, in omgeving Noord Holland/Haarlem/amsterdam/ijmuiden. Hebben er mensen tips? Ik wil hem zo snel mogelijk laten helpen zodat ie gauw weer bij zijn vriendinnetje kan!
 7. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Ja dat is het ook! T ziet er heel lief uit!
 8. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Ik ben net langs geweest, er is gelukkig niets raars te zien. De dierenarts vind het ook erg raar dat er een oor is gaan hangen.. maar, het belangrijkste is dat zij gezond is! En ik natuurlijk gerustgesteld!
 9. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Dat is zeker waar! Ik houd jullie op de hoogte! Ik merk nou sinds vandaag ook dat ze toch iets meer aan haar oor krabt dus ik ben zeker blij dat ik langs ga vanavond.
 10. Robinster

  Zelf klimtoestel maken

  Ohja! Zo'n trappelen is inderdaad wel een goed idee! Ga ik binnenkort maar eens op stoeptegeljacht 😂😂
 11. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Voor vanavond heb ik een afspraak gemaakt bij de dierenarts. Ik wil toch even voor de zekerheid haar oren na laten kijken want stel het is wel oormijt, wil ik niet dat ze daar lang mee rond gaat lopen. Dan maak ik liever extra (misschien) onnodige kosten.
 12. Robinster

  Wanneer de hele nacht samen

  Top! Hatstikke bedankt!
 13. Robinster

  Zelf klimtoestel maken

  Hoi allemaal! Hier thuis heb ik 2 lieve konijnen! Pablo (ram) Coco (voedster) Ze houden allebei erg van spelen dus heb allemaal dingetjes zoals knaaghout, wc rolletjes met hooi, balletjes neergelegd, maar nu ben ik er achter gekomen dan vooral Coco klimmen erg leuk vind. Ik zou dan graag een klimtoestel voor haar willen maken. Maar hoe? Wat heb ik nodig? Mensen inspiratie/ideeën? Laat het me weten! Ik vind het erg leuk om te knutselen voor die 2 dropjes!
 14. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Ja ze zeggen dus dat het bij jonge grote konijnen wel zou kunnen. Ik heb er natuurlijk geen verstand van, maar als meerdere fokkers het zeggen dan denken ik bij mezelf dat het dan wel moet kloppen ofzo.. Ik vind het ook wel vreemd hoor
 15. Robinster

  Mijn Vlaamse reus heeft hangend oor

  Update! Ik het meerde vlaam fokkers gemaild en contact opgenomen met de fokker waar ik haar vandaan heb, en bijna allemaal zeggen dat het Door de warmte komt. Mijn huis is op dit moment 16,5 graad (lekker dik aankleden onder een dekentje op de bank haha) maar haar oor blijft slap.. Ik hoop dat het bijtrekt verloop van tijd..
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .