Spring naar bijdragen

Robinster

Members
 • Aantal bijdragen

  65
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Robinster

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat heerlijk! Mijn vriend kan goed knutselen, misschien wel een leuk ideetje ja!
 2. Goeie! Bedankt! Ik zal het even uittesten
 3. Nou gelukkig is dat het ipv dat ze boos op mij is
 4. Nee nog niet, ik moet wel even iets bedenken hoor want ik vind het niet zo grappig dat ze de bank als slachtoffer heeft haahahah heb je ideeën?
 5. Robinster

  Mijn voedster gromt

  Hallo allemaal, Ik ben al een tijdje niet op het forum geweest omdat het super goed gaat met mijn konijnen! Ze zijn allebei een jaar oud. Nu is het zo dat mijn voedster (niet gecastreerd) ineens agressief doet als ze op de bank zit. (ze lopen los in huis) Ze heeft de bank stuk gemaakt, wat nu niet heel erg is want het is een oude bank dus om het gat te dichten doen we er een kleed goed tussen zodat ze er niet meer bij kan. Maar iedere keer gaat ze naar dat plekje en graven tot die deken er af is. Wij willen dat natuurlijk niet dus proberen we haar van de bank te krijgen. Nu sinds een paar weken gaat ze dan heel erg grommen en boksen naar ons als we dan in de buurt komen. Ze is een forse Vlaamse reus dus het is ook niet heel makkelijk om zo'n beest van de bank te krijgen omdat ze echt mega sterk is hahaha Ze doet het echt alleen als ze op de bank staat, verder is ze echt super lief. Heeft iemand enig idee wat dit is? Zijn het de hormonen? Of territoriaal gedrag?
 6. Robinster

  Sore hocks

  Ik zal morgen een konijn kundige arts gaan bellen waar ik mijn rammetje heb laten castreren! Die weten echt alles maar het is best een stukje rijden, daarom hoopte ik dat de normale dierenarts om de hoek wel iets wist, nouja gelukkig heeft ze het hakje opgemerkt en nu hoef ik dan gelukkig alleen te bellen! Ik heb zacht tapijt, redelijk dik, heb er vanmiddag ook even heel hard met mijn voeten er over gevreven kijken of het zou schuren maar dat deed het niet haha!
 7. Robinster

  Sore hocks

  Ja dat had ik dus gevraagd wat ik er aan kon doen maar ze zei dat het voor nu geen kwaad kan en ik het wel in de gaten moest houden. Toen ben ik een beetje gaan googelen enzo en las ik dat het als je niets doet het alleen maar erger kon worden.. Misschien even een andere arts opbellen dan.
 8. Robinster

  Sore hocks

  /Hoi allen! Ik ben vandaag naar de dierenarts geweest omdat mijn Vlaamse reus Coco een beetje mank liep.. Ze zag zat de beginnende sore hocks kreeg helaas.. Het goede nieuws is, is dat het nu nog een klein eeldbultje is, dus als ik stappen onderneem hoeft het niet erger te worden. Ze loopt op tapijt (de hele dag door los in de kamer) dus ik denk dat het haar gewicht is die de zere hakjes veroorzaken. Nu ben ik hier om te vragen naar welke zalf, wax het beste is om te gebruiken. Ik heb iets over paw wax gehoord, maar geen idee welk merk het beste is etc. Het is nog geen wondje en dat wil ik graag zo houden! Ik hoop dat jullie mij advies kunnen geven! Robin en Coco
 9. Robinster

  Zelf klimtoestel maken

  Hoi allemaal! Hier thuis heb ik 2 lieve konijnen! Pablo (ram) Coco (voedster) Ze houden allebei erg van spelen dus heb allemaal dingetjes zoals knaaghout, wc rolletjes met hooi, balletjes neergelegd, maar nu ben ik er achter gekomen dan vooral Coco klimmen erg leuk vind. Ik zou dan graag een klimtoestel voor haar willen maken. Maar hoe? Wat heb ik nodig? Mensen inspiratie/ideeën? Laat het me weten! Ik vind het erg leuk om te knutselen voor die 2 dropjes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .