Spring naar bijdragen

Chocochip

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Chocochip

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt! Ik ga het groter maken :) Bovenop de ren ligt een groot dekbedovertrek. Daar komen ze dus niet overheen.
 2. Bedankt iedereen voor de tips! Het zijn inderdaag yoghurtdrops maar die liggen nu mooi in de vuilnisbak :) Ik wist niet dat lik- en knaagstenen ook slechts waren bedankt! Die gaan zo ook direct in de prullenbak!
 3. Chocochip

  Konijnen snoepjes

  Hallo, Ik heb sinds kort twee hele lieve hangoorkonijntjes van 3 maand oud, maar ik vroeg mij af wat nou het beste is om aan de nijntjes te geven qua groentje en snoepjes. Ze zijn beide dol op wortel maar daar zitten volgens mij wel veel suikers in etc. Moet ik dit blijvne geven en wat voor groente geven jullie jullie nijntjes? En over het snoep ik las dat konijnen dropjes niet goed voor ze zijn. Nu heb ik hier 3 pakjes van gekocht 😞 Kan ik het geven of kan dat niet? (Natuurlijk niet in 1 keer) Alvast bedankt!
 4. Bedankt! Ze hebben er nu een ren aanvast met een diameter van 1.20 meter ik heb hem bedekt met een oud dekbedovertrek. Hopelijk kunnen ze nu niet meer op de kooi springen. Ik vind 3 maanden idd ook heel vroeg maar weet niet hoe ik dit moet oplossen ze hebben afgelopen nacht niet meer gevochten en vandaag ook niet. Volgens mij zijn de dames er beide heel erg van geschrokken. En nog een vraagje is een kooi van 1.20 bij 0.60 en een ren eraan vast met een diameter van 1.20 meter groot genoeg voor 2 hangoorkonijntjes? Of zal ik het nog meer moeten uitbreiden? Alvast bedankt!
 5. Bedankt allemaal voor de tips! Ik ga kijken wat ik kan doen. Zelf vind ik 1.20 bij 0.60 ook te klein, maar het was de grootste die te koop was in de dierenwinkel. Het enige wat mij nog dwars zit is dat konijntjes pas 3 maanden zijn dus je zou toch niet verwachten dat ze nu al beginnen te vechten? Ik ga een hoeslaken op de ren doen zodat ze zich daar lekker in kunnen uitleven! De bak in de ren lukt helaas niet omdat ik anders de ren te klein vind er om heen. Ze werden idd verkocht onder het mom van: ‘ Ja die twee zijn zo lief dat kan prima samen’. Erg naar dat dit dan zo gebeurd. Ik heb al eerder een konijntje gehad maar dat was er 1. (Ik weet dat dat slecht is maar dat wist ik toen nog niet). Bedankt!
 6. Hallo, Ik heb sinds kort 2 hele lieve voedsters ( ze zijn 3 maand en 2,5 week bij mij) Ze zitten al vanaf jongs af aan samen en ze zijn altijd zo lief voor elkaar ze wassen elkaar, eten samen en spelen leuk met elkaar. Afgelopen nacht hoorde ik ineens super veel lawaai uit de kooi komen en ik zag dat ze achter elkaar aan aan het rennen waren toen ik de kooi open deed schrokken ze en stopten ze toen begonnen ze echt te vechten. Ik ben enorm geschrokken en ben enorm bang dat het nog eens gebeurt. Ze zitten in een kooi van 120 bij 60. Overdag heb ik ze zoveel mogelijk in een aansluitende ren. Dit kan s’ nachts niet omdat ze op de kooi springen en dit is gevaarlijk. Ik hoop dat iemand weet wat ik moet doen om ze uitelkaar te halen tijdens het vechten en wat ik moet doen om te zorgen dat ze niet vechten. Groetjes een wanhopige meid
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .