Spring naar bijdragen

Moko

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Moko

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Moko

  Konijn eet niet....

  Vanmorgen was er ontlasting 😍
 2. Moko

  Hallo allemaal

  Zie ik nu pas 😂 dat zijn de billen van nijn
 3. Moko

  Konijn eet niet....

  Andere brok heb ik geprobeerd, doet ze ook niet. Ik hoop dat het vanmiddag beter gaat... konijnen komen van een goede zaak, in overleg met de dierenarts daar gehaald.
 4. Moko

  Hallo allemaal

  Ik ben Moko heb 2 super leuke dwerg hangoorkonijnen. Ik vind het super dat ik op deze site zoveel info kan vinden!
 5. Moko

  Konijn eet niet....

  Ik heb 2 mooie dwerghangoortjes 12 weken oud. Vorige week deed konijn 1 gek, naar de dierenarts en cocidiose ontdekt. Konijn 1 en 2 hiervoor toltrazuril drops en enrobactin. die kuur moet vandaag voor het laatst. Konijn 2 is ineens heel klein gaan keutelen. En toen niets meer. Naar de dierenarts, pijnstilling en spuitje om de darmen te stimuleren. En vocht. Critical drops meegekregen en critical care. Gisteravond 8ml critical care erin gekregen en de drops natuurlijk 2 keer. Vanmorgen 6 ml critical care gegeven. Buikje gemasseerd. Wanneer zou het beter moeten gaan? Voel me machteloos... ik denk dat ze geen beter leven kunnen hebben dan bij ons. 2 keer per dag de kooi verschonen, alles steeds desinfecteren. Drinkfles uitkoken. Niet op de tocht, niet te dicht bij de kachel, geen planten in de buurt alleen hooi op advies van de dierenarts. Konijn 1 doet het goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .