Spring naar bijdragen

Snuffels

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Snuffels

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Snuffels
 1. Mijn konijn loopt normaal altijd overal vrij rond, en zoals hierboven gezegd, ik ken niet alle plekjes waar ze iets achter hebben gelaten. Ik hoopte dat iemand zou zeggen dat het geen kwaad kon, maar was valse hoop :/. Gelukkig is er een kamer waar ze niet zijn geweest. Ga daar voorlopig zijn kamer van maken denk ik...
 2. Zoiets vreesde ik ook ! Het 'ligt' of eerder plakt los in een aantal hoeken in de ruimte. Ik was er zelf niet bij toen ze het uitvoerden, dus ik weet niet precies alle hoekjes, heb er al een paar gevonden maar zijn echt zo de heel moeilijke hoekjes om af te zetten. Misschien prober ik iets met folie en plakband, maar denk dat mijn konijn daar net meer door aangetrokken zal worden en het zal willen wegscheuren...
 3. Hallo Ik woon in een appartementsblok waar beneden in de gemeenschappelijke kelder kakkerlakken werden gevonden. Omdat huishoudmiddelen volgens de eigenaar niet sterk genoeg zijn, gingen er gespecialiseerde verdelgers rond in elk appartement. Ze legden in heel wat hoeken en kasten een soort 'oranje klevend dropjes' (zie foto) dat de kakkerlakken zou moeten tegenhouden moesten ze in ons appt geraken (heb er hier nog geen gezien en denk niet dat het zo ernstig is dat er hier plots zitten). Nu durf ik mijn konijn wel niet loslaten uit angst dat hij zo'n bolletje zou opeten of eraan likken, ook al ziitten ze wat in de hoekjes verstopt. Het blijft wel vergif (denk ik). Ik weet namelijk niet wat voor product het is dat hier ligt, maar lijkt me in geen geval gezond. Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand welk product het is zodat ik er meer over kan opzoeken? Die bolletjes blijven 3 weken liggen en daarna komen ze er nieuwe leggen voor 3 weken. Ik kan mijn konijn dus echt niet 6 weken in zijn hokje houden.
 4. Ik zoek opvang voor Snuffels (mannetje 1 jaar) voor de periode 22/6 tot 8/7 regio Gent, Oost-Vlaanderen of Kortrijk, West-Vlaanderen België. Is niet gecastreerd dus best alleen, is ook een binnen konijn momenteel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .