Spring naar bijdragen

Michel Ernemann

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Michel Ernemann

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dag Evee, Dank u voor het antwoord. Ik had eerst vier windes en heb er dan 2 bijgevoegd. Ze hebben een lange buis waar ze kunnen schuilen, wat ze ook doen overdag. Het is wel zo dat ik ze vanaf dag een nooit gedurende de dag zien zwemmen. Alleen onze kater loop wel eens langs de rand van de vijver om te drinken maar hij heeft nog nooit de vissen gezien. Mvg.
 2. Hallo, IK heb een paar weken geleden 6 blauwe winde in mijn vijver geplaatst. Het is een tank van 2700 liter. Blijkt dat deze vissen uitsluitend avonds tevoorschijn komen en ze blijven steeds dicht bij de bodem. Gedurende dag verschuilen ze zich in een buis dit ik er voor hun geplaatst had. Ze komen nooit naar de oppervlakte. Is dit wel normaal? Ik heb altijd gelezen en gehoord dat het springers zijn. Ik zie nooit een reiger in de buurt en ik denk niet dat hij kan landen op de rand van een boven de aarde gevestigde tank. Diepte 60 cm met een lavafilter gedeelte. Het water is van goede kwaliteit en voorzien van voldoende zuurstof Dank u voor de input. Mvg. Michel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .