Spring naar bijdragen

Anouk21

Members
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Anouk21

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Anouk21

  Gerbil aanschaffen

  Mijn gerbils komen van een school waar ze allemaal dieren houden, meestal gaan de jonge dieren daar naar de dierenwinkel, maar in de zomervakantie was een nestje met gerbils geboren bij een vriendin, ik kende ze dus al en ik mocht er van die school 2 uitzoeken
 2. Anouk21

  Huisdieren redden bij brand??

  Heyy, ik had zomaar weer eens een nieuwe vraag, Stel er breekt brand uit thuis, nemen jullie je knaagdieren dan mee??
 3. Anouk21

  Ratten, een aantal vragen

  Hallo, Ik heb nu nog gerbils maar als ik later op mezelf woon zou ik echt graag een keer ratten willen maar ik heb een paar vragen Sommige mensen zeggen dat ratten duurder zijn dan bijv gerbils omdat ze speciale bodembedekking enz moeten krijgen maar ik heb ook ergens gelezen dat kattenbakkorrels een goede bodembedekker is, is dit zo?? De rede dat ik eerst twijfelde over ratten was omdat ze erg snel ziek kunnen worden en dat vind ik erg zielig, wat zijn jullie ervaringen hiermee? De vraag word al vaak gesteld maar zouden jullie eerder mannetjes of vrouwtjes aanraden? En wat zijn de verschillen? Ik heb gelezen dat vrouwtjes minder stinken maar wel drukker zijn, maar mannetjes kunnen wel rustig op schoot zitten... En plassen ratten erg veel? Ook als ze uit de kooi zijn?
 4. Heyy Ik ben gwn ff nieuwschierig Je kan hier fotos delen, tips geven etc...
 5. Anouk21

  Tekentablet wacom

  Haloo, Ik heb ff een topic geopend voor de digitale tekenaars onder ons. Ik ben al een tijdje opzoek naar een digitale tekentablet, en op elk forum dat ik kijk raad bijna iedereen wacom aan. Zijn er ook mensen die een ander merk hebben dan wacom? Bijvoorbeeld trust of huion? Ik vind de meeste wacoms namelijk wel duur, Welke tablet zouden jullie aanraden? ik zat al te kijken naar de wacom intuos s... ik zou hem willen gebruiken voor hobbymatig gebruik. Ik ben geen professional ofzo, haha. Alle tips en ervaringen zijn welkom!!
 6. Anouk21

  Ikea Billy Cage

  Ik heb op marktplaats een aquarium gezien van 125 cm lang, en we kunnen hem vandaag ophalen. Dus de gerbils zullen blij zijn!!
 7. Anouk21

  Ikea Billy Cage

  Bedankt voor de reactie, de ontlasting had ik idd nog niet aan gedacht, mijn gerbils poepen en plassen vooral in het zandbakje, maar hier en daar kom ik nog wel eens wat tegen.. Ik zal er nog ff over nadenken
 8. Anouk21

  Ikea Billy Cage

  Ja zoiets dacht ik ook al... maar ik wil eerst miss nog wat andere dingen lezen van hoe mensen dit deden..
 9. Anouk21

  Ikea Billy Cage

  Hallo, In een ander topic had ik het over dat ik mijn gerbilkooi wil uitbreiden, maar een reactie erop zij dat tralies niet geschikt zijn. Op internet zeggen ze dat ook.. Dus nu leek het me leuk om misschien een ikea billy meubel te bestellen, en die om te bouwen naar een gerbil kooi. Ik heb er eentje gezien van 80x27x35, dan doe ik aan de voorkant een glasplaat en aan de bovenkant maak ik een deksel van stevig gaas, maar ik zag ook nog een andere billy meubel, met 3 verdiepingen, deze was 80x28x106. Mijn voorkeur gaat uit naar deze met 3 verdiepingen want dan hebben ze meer ruimte, speelplaatsen etc. Maar mijn vraag is nu: heeft iemand ervaring met het ombouwen van een billy, en hoe doen jullie dat dan met de ventilatie?
 10. Anouk21

  Gerbilkooi uitbreiden?

  Uppje, Heeft iemand een andwoord voor mij?? Ik wil het best graag weten, ik weet dat er veel meer konijneneigenaren op dit forum zitten maar ook best veel gerbil eigenaren, ik weet dat ik gwn rustig moet afwachten tot ik andwoord krijg, maar ik wil gwn zo snel mogelijk het beste voor mijn gerbils!!
 11. Anouk21

  Gerbilkooi uitbreiden?

  Hallo, ik heb nu weer een nieuwe vraag: Ik heb mijn gerbils nu ongeveer 1,5 maanden. Ik heb ze in een glazen bak van 70×30×30. Ik vind het eigenlijk aan de kleine kant dus ik had het idee om een traliekooi er bovenop te plaatsen, maar nu ben ik benieuwd of dat wel goed is voor gerbils, een traliekooi. Want daar zijn de meningen over verdeeld... Heeft er iemand tips of/en ervaringen? Groetjes Anouk
 12. Anouk21

  Een hond nemen?

  Bedankt voor de lange reactie, als we wel een hond nemen dan zullen we ons er naartuurlijk wel goed in verdiepen, want wij schaffen niet zomaar een huisdier aan. Miss is 2 huisdieren tegelijk wel een optie, ik zal het overleggen. Met overhalen bedoelde ik eigenlijk niet echt zeuren ofzo maar vooral goeie argumenten als ik erover praat met mijn ouders. Ik zal kijken of het lukt!
 13. Anouk21

  Een hond nemen?

  Hallo, Een aantal maanden geleden hebben wij met veel verdriet onze lieve kat laten inslapen. We missen het gewoon dat er overdag een beestje rondloopt in de woonkamer. Soms begin ik weleens over het nemen van een nieuw huisdier, en mijn ouders vinden een hondje wel leuk, ik werd er erg blij van dat ze dat zijden want is wil mijn hele leven al supergraag een hond!! De grootte maakt me niet zoveel uit, als het maar een lieve hond is. We wonen in een 2 onder een kap woning met een grote tuin. Maar nu zijn er een paar problemen: 1. Ze meenden dus niet echt dat ze serieus een hond willen. Nu moet ik ze gaan overhalen, heeft iemand tips?? We hebben genoeg geld en het lijkt mijn ouders wel leuk maar ze twijfelen vooral heel erg. 2. Mijn ouders werken best veel en de hond moet dus tegen alleen zijn kunnen. (Ongerveer 3 dagen in de week een halve dag) en mijn broertje is onder de middag een uurtje thuis. Mijn vraag is dus of het verstandig is om een hond te nemen aangezien we dus wel een tijdje weg zijn en hebben jullie tips om mijn ouders over te halen?? Alvast bedankt!!
 14. Anouk21

  Nieuwe gerbils, een aantal vragen

  Bedankt voor je andwoord, ik zal wel een paar dingen uitproberen!
 15. Anouk21

  Nieuwe gerbils, een aantal vragen

  Ik heb weleens ergens gelezen dat je gerbils trucjes kan leren alleen heb je wel heeeel veel gedult nodig, en iets wat ze erg lekker vinden om ze te belonen, maar ik weet dus niet wat ze echt lekker vinden...
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .