Ga naar inhoud

Kaylee Driessen

Members
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bella, Loui, Coco, Chanel, Anna, Elsa, Milo & Kiara
 • Huisdieren
  Honden, Poezen, konijnen, pony’s, ezels en paard

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kaylee Driessen's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

3

Community reputatie

 1. Hai, Dankjewel voor je reactie! Ik heb dus besloten om dat vrouwtje weer terug te doen naar mijn vriendin. Ik merkte gewoon dat het niet goed ging. 1 van mijn Duitse reuzen had een best wel erge wond gekregen bij zijn oog. Het is nu een groep van 7 konijnen. 3 mannetjes en 4 vrouwtjes. We hebben alle konijnen tegelijkertijd in hun nieuwe verblijf geplaatst van 35 vierkante meter. Voor hun was het dus allemaal nieuw. Na dat ik dat vrouwtje weg had gedaan ging het naar mijn idee een stuk beter. Zag niet meer zo veel plukken haar liggen en alle konijnen leken een stuk rustiger te zijn. Maar nu zag ik vanochtend dat 1 van de vrouwtjes en die Duitse reus ram achter elkaar aan het rennen waren. Nu net het vrouwtje even bekeken en ze heeft een aantal wondjes. Er zijn ook genoeg keren dat ze naast elkaar zitten, en samen aan het eten zijn. Ik weet gewoon echt niet wat ik nu moet doen. Ik weet dat het normaal is dat ze rangorde bepalen, maar dat er ook wondjes ontstaan lijkt me niet normaal. Ze zijn allemaal geholpen, behalve de 2 voedster Duitse reuzen. Die zijn bijna 4 maanden.
 2. Kaylee Driessen

  Sterilisatie

  Hai, Ik heb vorige week al mijn konijnen bij elkaar gezet. Vond het heel spannend, maar het gaat super goed❤️ Ik heb toen ook een konijn van mijn vriendin overgenomen. Ze is 3 jaar en niet gesteriliseerd. Ik heb meteen een afspraak gemaakt, en 11 April wordt ze gesteriliseerd. Nou vroeg ik me alleen af of het nog gaat helpen kwa dat haar hormonen dan weg zijn. Ze zit namelijk constant achter 2 van de andere konijnen aan, en ook iedere keer bovenop. Gaat dit weg zodra ze geholpen is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .