Ga naar inhoud

Kaylee Driessen

Members
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutraal

Over Kaylee Driessen

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bella & Finn. Coco & Chanel
 • Huisdieren
  Honden, Poezen, konijnen, pony’s, ezels en paard

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hai, Op het moment heb ik 2 aparte koppels. Coco & Chanel (gecastreerde man en gecastreerde vrouw) en bella & Loui (gecastreerde vrouw en gecastreerde man). Nou wil ik een nieuwe ren voor ze maken. Zag op facebook deze voorbij komen en was gelijk verliefd op dit grote verblijf. Zij had het in 2e verdeeld, maar mij lijkt het super om er 1 heel groot hok van te maken. De maten zijn 12 meter bij 3,5 meter. Zouden deze koppels bij elkaar kunnen in deze nieuwe ren? Ik zou ook heel graag 1 of 2 vlaamse reuzen willen, zouden deze er dan ook bij kunnen?
 2. Dat risico wil ik natuurlijk niet nemen. Het ander koppel is echt een super koppel. En als er dan kans is dat hun gaan vechten..... Dan ga ik naar een opvang en daar Bella laten koppelen. Waneer zou ik dat kunnen doen? Heeft Bella eerst nog even de tijd nodig om dit verlies te verwerken?
 3. We hebben vanmiddag afscheid moeten nemen van onze lieve Finn. Wat een verdriet hebben we hier van😢 Nu zit Bella alleen en ik wil natuurlijk dat ze zo kort mogelijk alleen hoeft te zitten. Ik heb een ander bestaand koppel van een gecastreerde ram en gecastreerde voedster. Het liefst zou ik Bella hier bij willen zetten. Maar is dat verstandig? Ik ben benieuwd naar jullie meningen.
 4. We hebben zojuist afscheid moeten nemen van onze lieve Finn. Dank jullie wel voor alle antwoorden en steun. Doet me heel goed❤️
 5. We hebben vanmiddag een afspraak bij de dierenarts😢 Heel de ochtend vraag ik me af of dit wel de juiste keuze is. En ik weet eigenlijk wel dat dit voor Finn het beste is, maar toch blijf je aan jezelf twijfelen.......
 6. Ik ga Bella zeker meenemen. En wat is dan het beste voor de terugreis? Ik zal Finn in de achtertuin begraven, dus neem hem weer mee naar huis. Moet Bella dan in een apart mandje of in dezelfde?
 7. Dankjewel! We zullen hem zeker gaan missen😥 En dan de zoektocht beginnen voor een nieuw vriendje voor Bella.
 8. Dan ga ik Bella zeker meenemen. Heb het nog nooit op deze manier meegemaakt, dus wist niet wat het beste zou zijn.
 9. Dat is zeker waar. Ik vind het zo rot om hem zo te zien. En Bella (zijn vriendinnetje) die ligt altijd zo lief tegen hem aan. En wast hem vaak, die is zo lief voor Finn. Zou ik Bella meenemen naar de DA als het zover is?
 10. Dat is zeker lastig! Je wil er alles aan doen om hem nog bij je te hebben. Maar zeker wel tot een bepaald punt. En ik denk gewoon dat we dat punt hebben gehaald.
 11. Dankjewel! Blijft een hele moeilijk beslissing, maar ik moet gewoon aan Finn denken.
 12. Je weet dat als je aan beesten begint dat je op een dag afscheid moet nemen. Maar het blijft ontzettend moeilijk elke keer. Dankjewel!
 13. We hadden aantal maanden geleden eigenlijk al alles geprobeerd kwa behandeling voor Finn. Dus ik weet nu wel bijna zeker dat er verder niks meer gedaan kan worden. Hij is ontzettend tam en medicijnen geven is nooit een probleem geweest. Maar als we weten dat het eigenlijk niks doet, waarom verder gaan. Heel erg bedankt voor je reactie. Je hebt hele goeie punten gegeven. Maar zoals je zegt, ik denk dat ik hem maar moet verlossen van dit leven. Hoe ontzettend moeilijk ik het ook vind. Ik schrijf dit dan ook echt met tranen in mijn ogen...
 14. Hai, Sinds ik Finn heb is het mijn zorgen konijntje geweest. Hij komt uit het asiel en zijn leeftijd is onbekend.(Maar de DA zegt wel dat die echt oud is). Heel vaak zaten we weer bij de DA met de lieverd. Laatste paar maanden gaat het eigenlijk steeds een beetje slechter. De DA had geconcludeerd dat die EC heeft. Al maanden lang krijgt die van alles kwa medicijnen. Maar toch dacht ik dat het wel goed ging, hij eet nog steeds en bewoog toen ook nog wel. Maar de laatste week ofzo komt die niet maar van zijn plek. Verlamming van zijn achter gedeelte wordt dus ook elke dag i
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .