Ga naar inhoud

SnuffelZikki

Members
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door SnuffelZikki

  1. Mijn konijn had dit ook, bij mij hielp het om gewoon plat op het terras/in de tuin te gaan liggen en wachten met iets lekkers tot ze zelf kwam kijken en snuffelen, dan het lekkers geven, liefst van de hand. 

  2. Hallo allemaal, mijn konijn snuffel, vertoont al een tijdje dominant gedrag, zoals heel het terras onderkeutelen en met haar kin alles kenmerken. Daar kan ik nog mee leven. Maar nu is het zover gekomen dat ze tijdens het proper maken van het hok tegen mijn hand gaat plassen, dit vind ik erover. Is hier iets aan te doen, of hoe kan ik best reageren? Info: ze is nu 3,5 jaar en een voedster. 

  3. Met spoed naar de dierenarts! 24u niets eten is fataal en niet drinken met zo'n warm weer al veel sneller. En ook afkoelen met vochtige,lauwe doeken over kop , lichaam en poten. Nooit koud water want als ze toch oververhit is trekken de bloedvaten samen en kan ze haar warmte helemaal niet meer kwijt.

  4. Hallo allemaal,mijn konijn (Nederlandse hangoor) heeft tandproblemen dus we moesten haar van de da wegen om te zien of ze niet afvalt. Nu is ze op 3 maanden tijd 60 gram afgevallen,ik weet niet of dat te veel is . 

    11/4 woog ze 2kg 285

    28/5 2kg 267

    5/7 2kg 225

    Heeft iemand hier verstand van of ervaring mee?

  5. Hallo allemaal,ik heb een konijn (vrouwtje) en die verblijft buiten en loopt als wij thuis zijn vrij rond , vroeger keutelde ze altijd alleen maar in haar hok maar sinds kort keutelt ze overal op het terras. Telkens maar 1à2 per plaats. Ze is nu bijna 3 jaar oud en volledig gecheckt door de da , zou dit de puberteit/territorium afbakening kunnen zijn of denken jullie aan iets anders?

    Alvast bedankt

  6. Hoi,is idd lastig bij mijn konijn hielp het om hem vrij te laten en roerloos met je ogen gesloten op de grond te gaan liggen .Dan komen ze snuffelen en als ze komen snuffelen belonen,en NOOIT onverwachte bewegingen maken. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .