Spring naar bijdragen

Daphnexj

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Daphnexj

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord-Holland

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Sorry bedoel dit niet vervelend maar ons jonge konijn heeft die ontlasting soms ze is prima opgewicht nu maar wil der niet nog minder geven omdat ik wil dat ze ook nog kan groeien. Qua hoeveelheid is het prima alleen de methode van voeren zocht ik tips voor omdat ik en me vriend overdag werk en dus niet makkelijk eten neer kunnen zetten omdat de kleinste dan alles eet en de oudste niks. Maar ben wel blij te horen dat ze niet snel ondergewicht kunnen krijgen want daar was ik wel bang voor omdat die al 3 jaar brokken krijgt en nu veel minder.
 2. Ik geef ze al minder als ze moeten volgens de beschrijving op de zak. De kleinste krijgt nu 20 gram op een dag en de oudste 40 ongeveer waarvan die veel al niet eet. Hij is helemaal gezond nergens klachten van en is 2.2 kilo. Is een Nederlandse hangoor beide. De afbeelding van hierboven is idd de keutels die we veel vonden. Zijn al langs de dierenarts geweest en hadden toen al aantal brokken omlaag gedaan maar moest nog meer. Ik weet idd dat brokken niet het belangrijkste is als voeding maar mijn oudste konijn is 3 en hij was tijdje terug zwaarder vanwege het Junior voer maar hij is in korte tijd snel afgevallen maar weer een goed gewicht en wil niet dat die nog meer gaat afvallen en straks te dun is šŸ˜¶
 3. Hallo, Ik heb 2 konijnen 1 van 3 bijna 4 en een kleine van nu 5 maanden ongeveer. Ik voer het merk Supreme Selective. De kleinste heeft veel last van trosjes als poep. Nou hebben we een tijdje apart gevoerd met een bepaalde hoeveelheid wat goed ging voor de kleinste. Nu eet mijn oudere konijn minder omdat die altijd gewent was kleine beetje te eten over de dag verspreid omdat die altijd een bakje had staan, en hij eet nu veel minder brokjes dan die zou moeten. We hebben geprobeerd een bakje met hoeveelheid voor beide neer te zetten maar de kleinste eet alles op en de oudste heeft dan niet genoeg binnen. We vinden het niet erg om ieder apart te voeren maar we werken overdag ook waardoor de oudste vaak geen eten heeft als die wilt en dan savonds alsnog niet genoeg eet. Ze eten beide goed hooi, de kleinste kiest alleen brokjes over hooi. De kleinste krijgt ook al geen normale snoepjes meer alleen nog maar stukjes van fibafirst van Supreme Selective. Ik hoop dat jullie tips hebben voor ons.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .