Ga naar inhoud

Gwen87

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Gwen87's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Ze had op dat moment geen narcose nodig, was zo erg verwakt dat narcose zelfs gevaarlijk was. Maar haakjes waren echt niet te zien.
  2. Geen haakjes, is ze op gecontroleerd. Staat in het bericht onderkoeling (gevolg van ondervoeding) en ondervoeding omdat de rammelaar alles voor zichzelf hield en van haar afpakte.
  3. Goedemorgen allemaal, Een tijdje geleden is mijn voedster erg ziek geweest en een weekend moeten overbruggen bij de dierenartsassistent (natuurlijk wel gezamelijk met haar trouwe vriendje). Ze was ondervoed en onderkoelt (als gevolg van ondervoedingen). Wat blijkt dat haar vriendje (rammelaar) dus alles op eet. Hij trekt het ook gewoon uit der bekkie. Nu moeten ze dus apart eten. Maar madam wordt erg kieskeurig. Sience Selective eet ze niet meer. Care + toegevoegd (at ze bij de assistente erg graag) eet ze nu ook niet meer. Wat er wel goed in gaat is groentes (andijvie, spinazie, kruiden noem maar op) en erwten vlokken. De dame moet goed eten om aan te komen en aan te sterken. Maar ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Wie heeft er tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .