Ga naar inhoud

Rosaliescout

Members
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Rosaliescout's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

3

Reputatie

  1. Dankjewel voor de uitleg en de lieve woorden. 🥺
  2. Dankjewel, doet me goed deze lieve woorden! Hij zit nu eerst twee weken in quarantaine alleen. En daarna gaan ze hem ter adoptie op de site zetten. Hij zal eerst alleen zitten omdat hij dan meer kans heeft om geadopteerd te worden zeggen ze.
  3. Ik ga het na vragen. Dankjewel voor je lieve woorden 🥺 Ik hoop dat het gevoel een beetje slijt. Ik heb het er nog steeds heel erg moeilijk mee. Omdat ik hem uit zijn 'veilige' huis heb weg gehaald. En hij niet weet waarom.
  4. Goede avond, Ik heb de afgelopen jaren konijnen gehad. Helaas kreeg Bubbel in december 2021 E.C. Na een intensieve behandeling en verbetering is hij plots overleden in februari 2022. Daarbij kwamen we er in november 2021 achter dat Lola nierfalen en nierkalk had. Zonder kans op verbetering. Dat is haar helaas in mei 2022 fataal geworden. Omdat Lola voor korte tijd alleen zat heb ik een konijn van mij zus overgenomen om Lola te vergezellen. Helaas is deze alleen overgebleven. Na lang wikken en wegen heb ik met mijn zus besloten om hem naar het asiel te brengen. Ik wil voorlopig geen konijnen meer na al het verdriet. Maar het zit mij niet lekker. Hij zit er sinds maandag. En ik heb hem erheen gebracht omdat ik wil dat hij een nieuwe vriendin krijgt. En gelukkig is. Maar ik voel me zo schuldig en verdrietig. Ik weet niet of ik het juiste gedaan heb. Ik kan er niet met iemand echt over praten want niemand begrijpt het. Dus ik wou even mijn hart luchten. Wellicht dat iemand hetzelfde heeft meegemaakt. Groetjes Rosalie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .