Spring naar bijdragen

Sellis

Members
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Sellis geplaatst

  1. Mijn reuzen hebben hetzelfde en vinden reizen ook niet leuk. Als ze gevaccineerd moeten worden laat ik de da thuis komen en worden ze in hun eigen ren geënt.
  2. Het belangrijkste is dat konijnen veel vezels binnenkrijgen. En dan bedoel ik niet van dat gemalen spul zoals in de brokken verwerkt zit. Als de vezellengte langer is dan 8 mm hebben we het over ruwvoer, is het kleiner over krachtvoer. Er zijn grofweg twee soorten vezels: verteerbare en onverteerbare vezels. Konijnen hebben beiden nodig, het liefst in de verhouding 2:1. Ik stimuleer mijn konijnen altijd om veel verschillende soorten te eten, dus naast hooi ook stro, takken, bladeren, twijgen en schors. Er valt nog veel meer over vezels te vertellen, maar daar is hier de plek niet voor. Ik ben bezig met een artikel over ruwvoer welke tzt op mijn website geplaatst wordt.
  3. Vroeger altijd begraven in de tuin. De laatste jaren niet meer, ik laat ze achter bij de dierenarts. Ik wil geen virussen etc opslaan onder de grond waar ook gezonde dieren lopen en leven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .