Ga naar inhoud

hallokonijntje

Members
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hallokonijntje

  1. Dank jullie wel voor jullie steun. Het is een groot gemis, maar het helpt om te weten dat het de beste beslissing was. En Frodo is letterlijk brokjes etend ingeslapen! Ze kon niet meer overeind, maar kreeg op het eind een enorme eetlust en terwijl ze at van de berg brokjes die we bij haar snuit hadden gelegd kreeg ze het eerste spuitje. Ze heeft er niets van gemerkt volgens mij.
  2. Ze komt nu al een paar uur helemaal niet meer overeind en wil ook geen brokje meer eten... Is echt te zielig. Heb een afspraak gemaakt voor euthanasie, vanmiddag. Dank voor jullie reacties, die hielpen bij deze rottige beslissing.
  3. Dank jullie wel... Ik vind het heel moeilijk en rot, juist omdat ze al zo lang bij ons is. Ben vorige week bij de dierenarts geweest, toen was dat omvallen nog niet zo aan de orde. Maar de laatste dagen wel, en vandaag ligt ze al een paar uur op haar zij en komt niet meer overeind. Ze heeft ook al jaren andere kwaaltjes (snot). Ik denk nu toch aan snel euthanasie...
  4. Ons konijn Frodo (voedster, 12,5 jaar oud) is erg afgevallen en heeft volgens de dierenarts waarschijnlijk artrose. De oorzaak van het afvallen hebben we niet verder onderzocht, omdat er op deze leeftijd toch niet echt meer iets aan te doen is. Ze eet nog goed en graag. We geven haar nu elke dag maximaal pijnstilling, zodat ze wat dat betreft in ieder geval niet lijdt. Maar de laatste dagen valt ze steeds om, ligt te spartelen en het lukt haar bijna niet om overeind te komen. Die paniek ziet er heel rot uit. De dierenarts zegt dat het een grijs gebied is, afwachten of haar laten gaan? Tot nu toe dacht ik: zolang ze nog eet wil ze zelf in ieder geval nog leven. Maar nu met dat omvallen.... Wat zouden jullie doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .