Ga naar inhoud

elnienkjo

Members
  • Items

    9.152
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door elnienkjo

  1. Pluis is vanochtend geholpen aan haakjes. Ze is pas 1 en heeft al flinke haken, best jong dus. Daarom ben ik benieuwd of er voeding is dat helpt om dit proces te vertragen.

     

    Ze krijgt nu onbeperkt hooi, afgewogen ss en elke dag groente.

     

    Iemand tips? Misschien een andere brok?

  2. Ik heb een vraagje over onze vuurdoorn. Vanmiddag hebben we onze vuurdoorn gesnoeid en de konijnen namen gelijk een hapje van de blaadjes. Ik kan niet vinden of dit een giftige struik is of dat het wel oké is dat ze hebben gesnoept.

     

    Iemand die het weet? 

  3. De Turkse groenteboeren zijn ook een stuk goedkoper, maar alles is dan wel korter houdbaar. Maar ik denk niet dat konijnen daar heel zwaar aan tillen. Hier krijgen ze overigens vooral fruit- en groenteresten van mij en soms haal ik wel witlof of wanneer iets is afgeprijsd bij de supermarkt. 


  4. Ik denk dat je moet kijken naar Micha of hij nog veel levenswil heeft en of het nog dierwaardig is. EC kan iets van de lange adem zijn, en het is totaal willekeurig welk dier ervan opknapt en welk niet. Ik heb zelf een maand behandeld voordat mijn ram verbetering kreeg, hij ging de eerste twee weken zelfs heel erg achteruit. Maar omdat hij nog vol levenswil zat heb ik het doorgezet, hij bleef sociaal gedrag vertonen, eten en proberen te lopen, ondanks dat hij bleef kronkelen. 

  5. Collega van mij heeft ook een buitenkonijn.

     

    Zo'n koelelement in een theedoek wikkelen lijkt ons ook wel wat. En er daar een paar in het hok/tuin leggen.

    Geen normaal koelelement toch? Zo'n koelelement is een zeer slecht idee. Deze zijn makkelijk aan te knagen voor konijnen en in de inhoud is enorm giftig, een grote cola fles vullen met water en in de vriezer leggen, is een goed alternatief. En er zijn speciale koelelementen voor konijnen te koop.

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .