Ga naar inhoud

MarielleCH

Members
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MarielleCH

  1. Het gaat weer een stuk beter met hem. De dierenarts die ik nu gesproken heeft bevestigde het verhaal van de breuk, zij vertelde ons dat de andere dierenarts bedoelde dat er een aantal wervels waarschijnlijk verrekt zijn, hij heeft dus last van een hernia. Hij kan helemaal herstellen en het is ook al geweldig dat hij het nu zo goed doet

  2. Hoi allemaal,

    op zaterdagochtend vond ik mijn konijn heel zielig in zijn hok, hij kon niet meer opstaan en was helemaal lusteloos en versuft. Zsm naar de dierenarts gegaan die constateerde dat hij zich waarschijnlijk verstapt of versprongen heeft en daarbij zijn rug gebroken al is het geen breuk die op een rontgenfoto te zien is. Hij heeft bij de dierenarts een ontstekingsremmer gekregen en we hebben pijnstillers meegekregen.

    Na een korte terugval naar zijn toestand van zaterdagochtend is hij nu helemaal wakker, alert en nieuwsgierig als altijd. Het enige probleem; hij kan nog steeds niet opstaan.

    Hebben jullie dit misschien ook meegemaakt en tips voor een zo spoedig mogelijk herstel van mijn konijntje?

    Als hij eind deze week niet voldoende is opgeknapt heeft de dierenarts ons aangeraden hem in te laten slapen, dat wil ik natuurlijk niet.

    Groetjes Mariëlle

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .