Ga naar inhoud

Geen groente eten, even afwachten?


YvonneH

Aanbevolen berichten

Niet precies maar misschien gas. Ze had gister voor we gingen wel haar groente op maar haar darmen lagen stil, het bleef dus in de maag zitten. In oktober heeft ze ook al een keer zoiets gehad, toen wilde ze ook niet eten maar lagen de darmen niet stil. Het zou ook nog haren kunnen zijn. Ik ga haar vanmiddag zelf halen (m'n vriend had net gebeld) en dan zal ik nog even vragen of ze al een idee heeft en of ze nu meer kans heeft op herhaling.

Er waren geen haakjes te zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze is weer thuis! Vanmiddag heb ik haar opgehaald, ze mag alleen maar groenvoer en hooi eten en ze moet maandagochtend weer terugkomen. Waarschijnlijk komt het toch door teveel haren binnenkrijgen. Ze keutelt al aardig maar nog niet zoals het moet zijn. Ze krijgt nu ciceral drops en lactulose, voor de zekerheid een zakje sience recovery gekregen voor als ze niet wil eten. Al met al ziet het er dus best aardig uit, ik heb een hoop groen en kruiden gehaald dus voorlopig hebben we genoeg.

We hebben haar lekker geknuffeld hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .