Ga naar inhoud

Help, niemand weet wat mijn Ollie heeft, wie kan mij helpen


mayadebij77

Aanbevolen berichten

Geen idee....

Wees realistisch genoeg om te beseffen dat we inmiddels weer 5 jaar verder zijn.....de diergeneeskunde dus ook...

De bacterie zelf is op te sporen OF uit te sluiten...Dat lijkt me in jouw geval een eerste vereiste op dit moment....

aangepast door ZaZa
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je nog andere dieren? Het lijkt mij een soort allergische reactie op iets. Punky (mijn kat) kreeg zo'n plek in zijn nek van de vlooienband. En de hond van mijn vader heeft een keer een kast open weten te krijgen en een pak suiker opgegeten. Die kreeg ook van die vlekken. Met die vraag over andere dieren: het kan bv zijn dat als je een hond/kat hebt, dat er stiekem een vlo is meegelift naar binnen en heel misschien je konijn heeft gebeten. Nou zijn die vlooien over het algemeen niet zo dol op konijnen heb ik begrepen, maar goed, het zou in theorie heel misschien kunnen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zag gisteren iets op tv bij een hond die ook zoiets had, bleek toch ziekte te zijn, zeldzame schimmel of exeem. Zal zo eens zoeken of terug kan vinden wat het was, was op animal planet. Mis ook bij konijnen kan voorkomen. Die hond kreeg in elk geval ook ineens een wont, eerst dachten ze hij gebeten was door andere hond maar dat bleek het niet te zijn, toen ze wisten wat het was hebben ze het kunnen genezen. Maar zag zelfde uit als op foto die hier geplaats is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .