Ga naar inhoud

DA gezocht castratie 14 weken


knufmw

Aanbevolen berichten

Dierenkliniek enschede aan de brinkstraat.

Heb het pas nog met ze besproken wat het verstandigst was, omdat onze nijntjes nu drie maanden zijn en hij zijn zusje veels te leuk vindt... Zij gaf aan dat het met drie maanden wel kan, zeker als het mannetje zich al lekker laat leiden door zijn hormonen ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken ja. Er zijn binnen die praktijk een paar artsen gespecialiseerd in oa konijnen, heb er nu drie gezien over alle drie tevreden

Eenmaal een konijn laten castreren, verder daar ieder jaar ingeent en controle gehad. Toen hij erg ziek werd, hebben ze meteen de juiste diagnose gesteld (itt een andere die het weekend dienst had waar we dat weekend geweest waren). Voorzichtig gebracht, mogelijkheden besproken etc. Ze wilde ook geen onzinnige dingen doen, die wel goed voor haar porteonnee geweest zouden zijn, maar ons konijn niets ee opschoot. Wat dat betreft zaten we mooi op een lijn. Hij kon meteen de dag erna voor een kijkoperatie, omdat ze hem niet nog langer pijn wilden laten lijden. Ik had er in ieder geval een erg goed gevoel over.

Toen ik begon over steriliseren zei ze dat dat een leuk klusje was. ;-) Routine ingreep daar. En als ik kom moet ik ze allebei meenemen ivm stress en rare geurtjes die een van de twee anders op kan pakken.

Afgezien van dat ik het een hele fijne praktijk vindt, heb ik ook het gevoel dat ze heel goed weten wat ze doen en dat ze heel veel dingen, zoals steriliseren, ook heel vaak doen, vind ik ook wel fijn.. Welzijn van de dieren staat in ieder geval voorop daar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .