Ga naar inhoud

Bailey word vandaag gecastreerd!


laaura

Aanbevolen berichten

Maar gelukkig is het nu ook weer helemaal goed met Dorus! Duurt bij een gewoon langer dan de ander! Gewoon veel lekkere dingetjes uit je hand voeren, dan komt het vast snel weer goed. Misschien heeft die ook wel doorgehad dat de medicijnen alleen maar helpen tegen de pijn, je weet t niet haha. Worden de nijnen ook allemaal gekoppeld bij jullie? Had jou topic, liesbeth, laatst gelezen dat je blacky had gevonden met rosalie. Wat fijn dat ze nu een goed huis hebben! En je hebt nu ook een nestje van haar toch? Hoop dat alles goed gaat met de kleintjes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 53
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ja, iedere keer dat ik nu op mijn kamer kom krijgt hij eerst wat lekkers ;-). Komt vast snel weer goed!

Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat Dorus gekoppeld wordt, maar dat is pas als ik op mezelf woon. Ik hoop dat dat niet al te lang meer gaat duren, maar precies weer ik het dus niet.

Vraag me ook af of meerendeel van de koppelingen goed verloopt of dat het in het algemeen ingewikkeld is? Hier op BB lijk ik vooral probleemkoppelingen te lezen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Okee! Meestal verloopt het gewoon goed hoor, lijkt ook allemaal moeilijk als het leest maar bij mij is ook gewoon goed gegaan met mijn vorige konijnen, die zaten dezelfde dag nog bij elkaar in het hok. Alleen zorgen dat het op een terrein gebeurd waar ze nog niet zijn geweest zodat ze dat niet als territorium zien. Heb zelf geen ervaring met opvangen, maar bij de meeste kun je je konijn ook daar laten koppelen bij een konijn wat klikt ..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .