Ga naar inhoud

Na Fiep nu Mila ziek, doodsziek


Brabobuns

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...

Het leek allemaal zo goed te gaan, maar Mila is er niet meer... :( We zijn vorige week op vakantie gegaan en toen we Fiep & Mila naar het logeeradres brachten was Mila net door de kuren heen en at en dronk ze weer als vanouds. Vandaag bij thuiskomst kregen we het droevige nieuws dat nieuwe ellende toe had geslagen. Vorige week dinsdag begon ze zich ineens weer af te zonderen, de familie (konijnenkenners en de oppassers) is meteen naar de dierenarts gegaan. De conclusie toen was: nog ergere gasaanval. Nieuwe injecties en nieuwe kuur en Mila moest weer knokken. Een kwartier nadat ze thuis waren gekomen viel Mila in slaap in de kooi om nooit meer wakker te worden. De dierenarts vermoedt nu dat er meer is geweest dat dwars heeft gezeten, vermoedelijk een tumor. Hij zegt dat twee zulke hevige gasaanvallen bijna onmogelijk zijn zonder een andere aandoening.

Nu zitten we met een verdrietige Fiep. Ze eet, drinkt en keutelt goed, maar laat duidelijk merken dat ze Mila mist en ze lijkt het ons kwalijk te nemen. Alsof we al niet verdrietig genoeg zijn, zitten we nu met de vrees dat Fiep straks ook nog bezwijkt. Wat is nu wijsheid? Morgen meteen een nieuw vriendje voor haar halen of niet? En zo ja, een jong konijntje of eentje uit de opvang van haar leeftijd (2,5 jaar)? We willen haar zo graag snel weer gelukkig maken. :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ohh wat erg, jammer zeg. Heel veel sterkte.

Gun jezelf de tijd, Fiep bezwijkt er heus niet onder omdat ze even alleen is, niet 1 nachtje en ook niet een weekje. Zo lang ze eet en drinkt en keutelt is het goed. Neem een nieuw konijn wanneer je er zelf weer aan wil en laat het even zakken wat er allemaal gebeurd is. Fiep zal misschien eenzaam zijn maar vergeet niet dat je zelf ook verdrietig bent.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .