Ga naar inhoud

Hupje naar de dierenarts vanmidden, slijm?!


Samiera

Aanbevolen berichten

  • Reacties 65
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Wat ik me nog wel af vroeg, komt dit terug? Want ik hoorde vanmorgen van iemand dat ik daar dan vaak last van ga krijgen bij haar..

Ligt eraan waarom ze dit keer een haakje had. Als het een afwijkende stand is van haar kaak dan is de kans groot dat het weer terugkomt.

Eet ze ook nog wel hooi?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij nijnemans was het wel een terugkerend probleem maar die eet ook amper hooi. Om de vier/vijf weken was het raak. Nu is hij veel buiten geweest op het gras en heeft de da eergisteren zijn gebitje gecontroleerd en of het nu door de vitamine komt of de combinatie gras/vitamine zijn gebitje is nog nooit zo goed geweest!

Je leert wel de symptomen snel herkennen hoor met haakjes. Het gebeurd je echt geen tweede keer dat het zo lang duurt voordat je erachter komt ik had dat ook.

Wat het bekkie betreft nijnemans doet het ook nog wel eens misschien dat het toch een gevoelig iets blijft. Ik vind dat ze biks blijft eten een heel goed teken hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Overbezorgde ik weer..

Toch maar de DA gebeld, tussen 08:00 en 09:30 krijg je de dierenarts zelf aan de telefoon, helemaal fijn natuurlijk! Alleen zat nu de andere DA er dan die mij vorige week geholpen heeft, helaas. Zolang Hupje eet hoef ik niet langs te komen, hij kon natuurlijk niet van een afstand zien wat er aan de hand was, maar het kon zijn dat ze weer/nog zo raar doet met er bekkie omdat het een beetje geïrriteerd is van het verwijderen van de haken, of misschien zelfs ervoor al.

Dus we wachten weer af, ik zag er net wel heerlijk smekken op een blinde darm keutel dusja.. :P Dat doet ze goed!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb me niet voor niets weer ongerust gemaakt. Ik kreeg toevallig vandaag op film hoe raar ze weer deed met er bekkie. Ze kokhalst ook telkens.. Echt heel eng om te zien. Verder eet ze nog wel kei goed. De dierenarts dacht dat het waarschijnlijk een ontsteking of abses in der keel zit, misschien door de haakjes? Dus hebben nu een antibiotica kuurtje voor 5 dagen. Kon verder geen knobbels in der nekje voelen, daar hebben we voor de zekerheid ook naar gekeken. Ze is nog geen jaar oud, maar goed, tegenwoordig krijgen ook jonge mensen tumoren etc. Gelukkig was dit niet het geval. Tijdens de narcose was dit ook niet opgevallen omdat een konijnen bekkie natuurlijk erg smal is, en dat niet erg makkelijk is. Dus hopelijk slaat de antibiotica aan, en is het over 5 dagen over.. En anders? Geen idee..

Ik probeer het filmpje van vanmiddag even te uploaden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .