Ga naar inhoud

Dierenarts (omgeving) Veldhoven


-oortjes!

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

Ik weet niet zo goed waar ik dit moet plaatsen, maar dit lijkt me de meest logische plaats, dus zet ik het maar hier.

Van de zomer ga ik verhuizen naar Veldhoven en ik vind het wel zo'n fijn idee als ik dan van te voren al een dierenarts weet waar ik naartoe kan gezien ik verwacht dat de verhuizing best stressvol zal zijn voor mijn konijnen. Nu heb ik wat rondgezocht op internet, maar gezien mijn topo niet zo goed is en het nogal wat werk is om van elke plaats op te zoeken waar het ligt t.o.v. Veldhoven en of dat een afstand is die mijn ouders nog een beetje bereid zullen zijn om te rijden en dan ook nog eens uit te zoeken of het een dierenarts is waar ik me goed bij voel, dacht ik, waarom vraag ik het niet hier?

Ik ben er al wel achter dat er in Veldhoven zelf een dierenarts zit. Maar uit die site maak ik op dat ze nog de oude enting gebruiken, en mijn konijnen zijn juist voor het eerst met de nieuwe enting geënt, waar ik me ook veel beter bij voel (o.a. door ervaringen/verhalen van mensen hier op BB) en ik weet niet of dit verder nog problemen geeft als ze weer terug zouden gaan naar de oude.

Dus zou ik jullie willen vragen: kennen jullie een dierenarts in de omgeving van Veldhoven die ent met de nieuwe enting en waar jullie een goed gevoel bij hebben que kennis en behandelingen van konijnen?

Alvast bedankt voor het reageren!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de reacties! Ik heb er nu een gevonden in Eindhoven op ongeveer 20 min rijden (volgens google maps) waar ik echt een super goed gevoel bij heb als ik op de site af ga. Ze hebben zich (sinds kort?) gespecialiseerd in konijnen en knaagdieren en werken ook samen met/vernoemen ook opvangen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .