Ga naar inhoud

Bindi wordt gecastreerd


Gijssie

Aanbevolen berichten

Gelukkig dat ze toch nog blijf eten en dat haar keutels er normaal uitzagen. Gaat het met Tygo wel goed met zijn keutels als hij Robijn zo veel wast?

Met Bindi gaat het trouwens erg goed ze maakt veel bunnyflops en het plassen gaat steeds beter. Ik heb alleen een foutje gemaakt denk ik. Ik heb haar namelijk vanmorgen ff uit de ren gelaten om ff de pootjes te strekken, maar nu wil mevrouw meer ze staat iedere keer tegen het hekje aan. Ik denk dat ik iets eroverheen moet gaan spannen.

Jeetje en nog 7 dagen te gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 57
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

De wond ziet er nog steeds heel mooi uit en ze eet heel goed. Ook het plassen gaat stukken beter, alleen heb ze nu weer kleine kale plekjes op haar poten. Wat denk jij zou dat kunnen zijn omdat ze op kranten plast en daarom vaak in haar eigen plas staat?

Ik heb nu meteen weer vlas in haar plasbak gedaan en wat extra handdoeken in de ren. Ik heb ook paw wax besteld, maar ik betwijfel of ik dat erop krijg. Ik kon amper naar haar poten kijken of ze werd al heel boos.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

He lekker vakantie, heb je het naar je zin gehad? Waar ben je naartoe geweest?

Met Gijs en Bindi gaat het goed, ze zitten weer samen. De koppeling verliep heel rustig, alleen liggen ze niet zoveel meer samen :frown:

Overdag liggen ze wel met zijn tweeen in het nachthok, maar ik weet niet of ze dan bij elkaar liggen. Als ik ga kijken iig niet dan zit Bindi meestal te eten en Gijs ligt lekker te luieren. Ik hoop dus dat ze wel weer wat naar elkaar toe groeien. Verder gaat het wel goed, ik geen plukken haar gevonden en ze doen ook helemaal niet lelijk naar elkaar, alleen ze waren altijd echt Jut en Jul (zag je de een, dan zag je de ander)en nu niet meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .