Ga naar inhoud

Trillende ogen


Michel Pauwels

Aanbevolen berichten

Ach kan er ook nog wel bij..... Fijn dat je hem op ziet knappen!!!

Pas op dat je het wel goed naspoelt dan met bleekwater. Vind het zelf best eng. Dettol lijkt me minder ghevaarlijk voor je nijn!

Bij de DW en DA kan je speciaal spul kopen om alles goed schoon te maken. Kan even niet meer op de naam komen... Een zakje poeder dat je op moet lossen in water. Halamiet heet het geloof ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hebben hier ondertussen goed gekuist en ook zijn kooi onder handen genomen. Hebben nu enkel bedekking in zijn toilet gelegd, zodat hij ook die link kan leggen waar hij moet gaan. Ook gaan we hem enkele dagen in zijn kooi laten, maar hij mag er wel uitkomen als we er bij zijn. (en niet constant zoals anders).

Eens hij voor het grootste deel zindelijk is geworden mag hij weer constant uit zijn kooi. :) (En liefst ook genezen tegen dan).

Link naar reactie
Delen op andere sites

S-Mez 16 is niet het meest ideale middel (het is een sulfa-AB ipv een anti-parasitair middel zoala Toltrazuril) en middelen die door het drinkwater moeten zijn al helemaal af te raden als het om medicijnen gaat waarvan de hoeveelheid die ze binnenkrijgen erg belangrijk is (zoals bij dit soort aandoeningen en bij AB in het algemeen).

Goed schoonmaken is belangrijk bij Cocc, maar noch Dettol noch bleek kunnen de coccidiën of de eitjes ervan doden. Dus welk middel maakt niet zoveel uit, ALS je maar schoonmaakt, want hoe schoner, hoe groter de kans dat je de coccidiën en de eitjes met je schoonmaakwater verwijderd hebt. Vooral keutels zsm weghalen is belangrijk want hiermee kunnen konijnen zichzelf herbesmetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .