Ga naar inhoud

Gas?


Aanbevolen berichten

We zijn net met Nala bij de dierenarts geweest. Ik vond hem de hele ochtend raar doen en vertrouwde het niet. Was duidelijk dat hij pijn had. Het bleek dat Nala gas heeft. We hebben een pasta meegekregen die we in zijn mondje moeten spuiten. Dat gaat ook prima, laat het allemaal gebeuren. Maar Nala weigert om te eten, heeft momenteel alleen hooi in zijn hok omdat de da aangaf voorzichtig met brokken te zijn. Mogen we hem groente als andijvie of witlof geven??? Normaal krijgen ze ook dagelijks groente. Hij heeft ook nog niet gepoept vandaag, geplast wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat voor pasta was dat? Fibreplex? Dat is nl. probiotica in pastavorm. Je hebt zoals jrjsieben schrijft Metacam of Carprofen nodig want als een konijn pijn heeft eet het niet. Ook is het slim om een darmstimulans zoals Cisaral of Metocloral te vragen. Ikzelf gebruik ook altijd nog Equate maar dat zal je dierenarts vast niet hebben. Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zit nu te wachten op een telefoontje. Heb idd de Fibreplex gekregen. Inmiddels hebben we hem hooithee met een spuitje gegeven en toen het bakje onder zijn neus gezet omdat hij duidelijk dorst had. Daar drinkt hij nu zelf van. Nichtje werkt bij DA dus die zou meteen bellen, ze hebben nog spreekuur dus als het nodig is rijden we nog een keer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .