Ga naar inhoud

Bloem wordt woensdag gecastreerd


Talunky

Aanbevolen berichten

  • Reacties 58
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben pas thuis en heb bloem en ferre dus nog niet lang gezien vandaag, maar toen ik thuis kwam (en nu ook nog) lagen ze zoals vanouds lekker dicht tegen elkaar aan. De bicks die ik bijvulde deze morgen (die van gisteren waren nog niet op) en de groenten van gisteren zijn nog niet op maar der is wel van gegeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wel het gaat goed hoor met ze, ze is wel veel rustiger dan voor heen. Anders deed ze niets anders dan graven en aan haar ren furrelen wat dan veel kabaal maakte. Zodra s'avonds de ren groter wordt komt ze wel kijken en huppelt ze hier heerlijk rond, ook kan ze al beetje stout wezen (papier van de muur knagen vb) als ik haar biks breng komt ze nu ook al gretig kijken en valt dan onmiddelijk die biks aan. Ze eet wel nog minder dan anders zeker groenten, de biks waren deze morgen voor het eerst sinds haar operatie volledig op.

Haar keutels zijn met momenten ook nog altijd heel klein. Niet altijd vermoed ik gaangezien er toch veel meer normale keutels liggen dan kleintjes. (ze zit samen met haar vriendje ferre in de kooi)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weken later...

Bloem is intussen weer helemaal de oude. Vroeger zat bloem altijd achter ferre aan en reed zij dagelijks op hem. Nu zit ferre vaak acht bloem aan jaagt hij haar vaak weg uit het mandje (vroeger deed hij dat nooit zij altijd) Bloem rijdt ook nog wel eens op ferre maar niet zo vaak meer hem heb ik dat nog maar een enkele keer zien doen in het prille begin toen ferre bij bloem woonde.

sinds bloem geholpen werd en ze weer de oude is is ferre wel vrolijker geworden, hij staat nu ook elke ochtend en avond te wachten als ik hun bicksbakje weg neem tot er terug ben met hun lekkers. Hij komt ook veel vaker in de ren spelen. Hij blijft wel redelijk bang van ons ook al is dat toch wel beter geworden sinds bloem geholpen is.

Mag dus wel zeggen dat ik ondanks de problemen blij ben voor ferre dat we Bloem hebben laten helpen. In dit

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .