Ga naar inhoud

onstoken geslachtsdeel !>HELP !


lisa&konijntjes.

Aanbevolen berichten

hmm, ja misschien toch nog even bellen.

ben al druk aan het zoeken op internet wat het zou kunnen zijn, maar daar komt niet echt veel uit.

stel dat het blaasstenen zijn, dan moet dit waarschijnlijk operatief behandeld moeten worden, dit betalen mijn ouders liever niet meer. medicijnen willen ze nog wel.....maar een hele operatie...

aangezien we ook al met haar plakpoep heen zijn geweest, toen heeft ze ook al een antibioticaspuit gehad & binnenstappen bij de DA is ook al 13 euro. dus toen waren we ook al 20 kwijt......dat loopt wel heel duur op vinden me ouders en omdat we na zo'n behandeling ook niet eens weten of ze het dan haalt.....

maar wie weet is het heel wat anders dan blaasstenen...ik weeet het niet.

gelukkig zouden ze medicatie nog wel willen doen

ze is ook nog maar 5 weken oud, ik weet niet eens of ze haar in dat geval kunnen opereren.

tja, dan vraag ik mijn moeder zo toch nog wel even te bellen denk ik....

dit bericht slaat nergens op...sorry. ik weet niet, was toen misschien nog een beetje paniekerig...trek je hier niks van aan....:$;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

tja, morgen rond half 9 brengen we pluis naar de DA. dan laten we dotje eerst nog bij Jip. mijn moeder gaat dan de DA inlichten over dotje & haar kwaaltjes.

als de DA zegt: meteen langskomen, brengt mijn moeder Dotje meteen.

als de DA zegt: wacht nog maar af, dan neemt mijn moeder Dotje mee als we Pluis ophalen van castratie. maar ze gaat er sowieso heen.:he:

Link naar reactie
Delen op andere sites

we zijn naar DA geweest en kregen opdracht een plasje op te vangen. we hebben dotje even in een plastic krat gezet en gewacht & gewacht op een plasje...(duurde anderhalfuur!):bounce: met zo'n spuitje hebben we het meegebracht naar de DA, die hebben het onderzocht & het is goed ! we hebben een zalfje meegekregen op op de irritatie te smeren en hebben het stro uit het hok gehaald.

maar dit gaat dus helemaal goedkomen met onze Dot !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .