Ga naar inhoud

Kruiden aan je konijn geven?


Clauuxx91

Aanbevolen berichten

Nou... gewoon, verse kruiden geven. Je kunt op markten en bij toko's voor een fijne prijs hele grote bossen kruiden geven die konijnen ook erg lekker vinden. Kruiden hebben vaak een specifiekere smaak dan groenten en worden ook erg gewaardeerd door de konijntjes.

Kruiden die ze hier regelmatig krijgen zijn peterselie, selderij, basilicum, dille en munt maar zo zijn er nog veel meer kruiden die je kan geven :).

Peterselie is heel fijn om te geven, heeft een vrij karakteristieke smaak en werkt eetlustopwekkend! Daarbij is het ook prima om nare geurtjes te neutraliseren (mocht je eens zelf iets met knoflook eten, neem daarna beetje peterselie en de stank is weg).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kruiden kun je ook in een supermarkt kopen maar dat is érg duur. Vaak betaal je voor een paar takjes kruiden al 2 euro, terwijl je bij de toko voor dat geld echt ontzettende bergen kruiden kunt kopen. Je kunt het net zo gaan geven als groenvoer, als je het maar voorzichtig opbouwt.

Ik haal altijd zulke bossen bij de toko:

DSC_0007.jpg

Kosten 70 cent per bos en gaat wel een week mee hier.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .