Ga naar inhoud

Gescheet


Snowy&Witje

Aanbevolen berichten

Sorry dat ik het zeg maar ik vind dit een beetje een onnozel topic worden. Je opent een topic met een vraag omdat je konijn rare geluiden maakt. Vervolgens suggereren wij wat, maar geven ook toe dat we het allemaal niet weten en raden je aan naar de DA te gaan voor het geval het wél gas is (wat ook min of meer 'zomaar' kan ontstaan en niet alleen aan sla hoeft te liggen). Waarna jij vervolgens antwoordt dat je liever niet naar de DA gaat ivm stress, wat ik me nog enigszins kan voorstellen maar je zegt dan ook hem niet eens te kunnen bellen. Ik zie dat je in Tunesie woont en ik heb geen flauw idee hoe het daar allemaal in z'n werk gaat, maar wat wil je nou precies dat wij zeggen of doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

welke vorige topics??

We hebben hier teneerste geen telefoonboek, we wonen in Afrika niet in Europa,

Je hoeft geen afspraak te maken, je gaat er gewoon heen..

Ik ben ong.5 dagen terug ook al geweest,

Dit gescheet heeft ze nu niet meer, wel heeft ze iets anders.

Ze maakt een soort van brom geluid, omdat ik witje en snowy heb gekoppeld en witje rijdt de hele tijd op haar en daar voor is ze bang als witje op haar rijdt maakt ze dit brom geluid en als ik haar oppak dan denkt ze dat ik witje ben..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .