Ga naar inhoud

gemenkt biks voer


romy&anna

Aanbevolen berichten

ookal eet ze alles op dan nog is het niet goed. want er zit veel "snoepgoed" in dat voer wat je konijn niet nodig heeft, en wat ook niet gezond is voor je konijn. als je biks neemt, weet je zeker dat je konijn precies krijgt wat goed voor haar is, niets meer en niets minder. maar dan moet ze natuurlijk ook altijd hooi te eten hebben en elke dag nog groenvoer krijgen he!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ook als ze alles opeten krijgen ze te veel suikers en andere ongezonde dingen binnen krijgen. ook krigjen e dan dus minder biks binnen, waar juist de voedeingstoffen in zitten die ze nodig hebben (tenzij ze net zo'n verschijdenheid aan groenvoer krigjen als in de natuur, maar dat krijg je bijna niet voor elkaar:P)

Link naar reactie
Delen op andere sites

je zegt dat hij de biks niet wil eten. hoe lang heb je dat geprobeerd? 1 dag zal hij waarschijnlijk nog wel vol houden en overgaan op hooi 2 dagen misschien ook wel maar als je maar lang genoeg probeerd gaat hij het vanzelf eten ( hij krijgt vanzelf honger) ik heb eigenlijk nog nooit gehoord dat een konijn de biks echt niet lust.

ik vergelijk het altijd met kiinderen (die kunnen ook nog geen keuzes maken als het aankomt op wat beter voor ze is)

als je ze voor een bord snoep zet en voor een bord brood gaan 9 van de 10 kinderen eerst voor het bord snoep. geef je ze alleen brood dan eten ze het brood wel op. maar als ze weten dat als ze het brood niet eten ze toch wel snoep krijgen, dan wachten ze gewoon tot ze het snoep weer voorgezet krijgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .