Ga naar inhoud

Wat is er toch gebeurd??? HELP!!!!


EllenV

Aanbevolen berichten

Wat jij beschrijft is typisch voor een hartaanval. Konijntjes die een hartaanval hebben gaan al spartelend en springend naar de andere kant.

Ik heb het ook meegemaakt, bij de DA dan nog...ook die kunnen dan niets meer doen. Voor konijnen is er eenvoudigweg geen medicatie voor hartproblemen en door hun snelle hartslag valt er gewoon weinig te doen als daar iets mis is.

Veel sterkte met jullie verlies.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een konijn is het gelukkigste als hij een maatje heeft, maar ik snap dat het moeilijk is om een nieuw konijn te halen om Nijn niet alleen te laten zitten. Zorg eerst maar eens dat je het verdriet een plaatsje hebt kunnen geven, en dan kun je misschien gaan denken over een nieuw vriendje voor Nijn.

Heel veel sterkte..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou kleine upodate, Zojuist mijn kleine man begraven... Ik moet zo gaan werken, ik zie er niet uit van alle tranen haha, maar ja, maakt niet uit.

Vannacht heb ik in de woonkamer met een matras op de grond geslapen en Nijn lekker los gelaten, de hele nacht heeft ze lopen racen door huis, op de bank, over mij heen, van hot naar het rennen... later zat ze wel op de bank, en bleef voor zich uitkijken, net of ze Gerrit zocht.

Vandaag zit ze de hele dag onder tafel op hun plekkie, eten gaat moeizaam, bied wel steeds van alles aan. Ze is verder wel vrij levendig en lijkt nu vrij opgewekt. Heb ook een knuffel naast haar neergelegd, misschien helpt het wat, ik weet het ook niet.

Het lijkt wel of ze de kooi niet in wil, ze is er slechts enkele malen ingesprongen en ging er gelijk weer uit. Eten en drinken heb ik er dus uitgehaald en zal de kooi zo nog maasr even goed gaan schoonmaken. 2e toiletje staat in de huiskamer naast de tafel, hier maakt ze wel gebruik van aangezien ze de kooi lijkt te mijden.

Maar goed, ik moet even aan de slag nu voor mijn werk nog, allemaal nogmaals bedankt voor de lieve reacties!!!!!!

Tot snel,

Liefs,

Ellen

Berichtje van de konijnenopvang was, niet te lang te wachten met her koppelen, maar toch eerst maar even kijken hoe het zo gaat.... even rust terug in de tent.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn lieve Pluisje heeft zaterdag bij de DA een hartstilstand gekregen.. We gingen alleen even naar de DA om naar haar longetjes te laten luisteren.. Ze ademde wat zwaar. Ze bleef spartelen op de tafel en ik voelde haar ineens slap worden en ze liet haar urine lopen... De DA schrok zich rot en kon alleen maar "ze is overleden" uitbrengen.. Pluisje is 7 jaar geworden..

2 jaar geleden hebben we haar nog laten opereren aan een blaassteen, dus we hebben nog 2 extra jaartjes gehad, maar ik mis haar wel heel erg..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .