Ga naar inhoud

Zijn dit olifantentanden?


hiekje

Aanbevolen berichten

  • Reacties 60
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben echt blij voor je dat het zo goed gaat!

Dankzij jou snelle reageren en meteen naar de DA te gaan heb je veel ergere problemen kunnen vermijden. In die toestand was hij waarschijnlijk snel gestopt met eten en dan had je moeten gaan dwangvoeren en je weet nooit waar je dan was uitgekomen.

De kosten vallen idd goed mee, kost niet veel meer dan een castratie eigenlijk en die DA moet dan wel echt goed zijn... Ik duim dat het laatste stukje toch weg is en hij niet meer onder narcose moet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook gisterenavond en vannacht is het goed gegaan :) Toen ik net zijn voerbak ging vullen, begon hij weer met eten. Heb net zijn toiletje schoongemaakt (zal aardig vol!). Als ik straks thuis kom van mijn werk, controleer ik nog even zijn wondjes, maar als hij nog net zo goed heeft gegeten/gedronken/gekeuteld als gisteren ga ik niet meer op controle :)

En idd Caroline, ik ben ook blij dat ik toch zo snel heb doorgezet!

Bedankt voor jullie medeleven allemaal! :love:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geef maar een dikke kus aan Arun!!:love:

Hihi, zal ik doen ;) Straks zat hij op schoot en hij begon me steeds likjes te geven :love:

En verder gaat nog steeds uitstekend! Ik ga zo proberen of ik naar zijn wondjes mag kijken, maar ik neem aan dat alles er goed uit ziet omdat hij levendig is en goed eet/keutelt/ed.

Ik heb nog even een klein vraagje: Van de DA moest hij een paar daagjes binnen blijven ivm de wonden enzo. Maar als ik nu naar de weersverwachtingen kijk voor de komende dagen... En in de garage waar hij nu zit is het denk ik een graad of 14-15. Kan ik hem toch gewoon naar buiten doen? Of is het verstandiger dat ik hem nu de hele winter in de garage laat? Ik zou het zo sneu vinden als hij er nu een verkoudheid bovenop krijgt..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 9 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .