Ga naar inhoud

Help! Specerijtje in de vijver gevallen!


Petradhd

Aanbevolen berichten

Jeetje zeg wat zal jij geschrokken zijn!

Ik lees dit verhaal net pas en de koude rillingen lopen bij mij nu la over de rug, ik wil denk ik niet weten hoe koud jij werd toen je je specerijtje in de vijver zag liggen.

Fijn dat het alweer beter gaat.

EN ik hoop dat ze er niets aan over houd (nou ja misschien een beetje angst voor de vijver zou natuurlijk niet gek zijn, dan komt ze daar al niet meer bij in de buurt)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nummer 2, de dame die is gaan zwemmen, lijkt er weer helemaal bovenop te zijn gekomen :) Ik kon vandaag niet naar de DA dus dat moet morgen, maar ze is actief en helder en ze heeft zich vannacht lekker schoongepoetst. Ze heeft goed gegeten en gedronken, zowel biks en groente als hooi zijn met plezier naar binnen gewerkt. Ik heb haar eind van de middag weer terug gezet bij de anderen. Gelukkig maar, kon ik eindelijk de verwarming weer aanzetten in de woonkamer :arf: Ik ga haar vanavond wel goed in de gaten houden dat ze warm blijft, maar met een moeder, stiefvader, broertje en zusje om tegenaan te liggen zal dat wel goedkomen :yes:

Lekker op de bank wat biksjes eten:

zwemkonijn1.jpg

In de kooi:

zwemkonijn2.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen ik samen met Desy bezig was hulp te zoeken voor de zere pootjes van Belang, zagen we je hulpkreet voor Specerijtje die in het water was gevallen. Ik heb toen geprobeerd Desy uit te leggen wat er was gebeurd. Desy snapte het niet zo goed, want volgens haar vallen konijntjes niet in het water. Ze huppelen volgens haar wel over het weggetje langs het water maar ze vallen er niet in, dat geldt dus voor Belang, Puput en Abu Abu, tenzij er misschien een een vreemde hond achter ze aan komt. Nu Desy, 10 jaar, net blij ging slapen in de wetenschap dat de medicijnen voor Belang morgen op het vliegtuig gaan, vroeg ze me hoe gaat het nu met het konijntje dat in het water was gevallen. Ik zal haar morgen op de hoogte stellen en ik weet zeker dat ze dan weer blij is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .